Pieter Konijn Kerstfeestje - Barneveld

21 december 2018, van 10:00 tot 12:00 | in de Bibliotheek Barneveld

Kom je met je kind(eren) en met Pieter Konijn 'Kerstmis vieren'? Het wordt een groot feest voor de kinderen!

Speuren, knutselen, luisteren en knabbelen

Tijdens deze ochtend kun je je kinderen hun gang laten gaan tijdens het knutselen, wanneer ze gaan speuren in de bieb en laat je ze genieten tijdens het kerstverhaal van Pieter Konijn. Pieter Konijn is zelf ook aanwezig in de bieb. De kinderen kunnen hem ontmoeten en met hem op de foto. Tussendoor kunnen de kinderen lekker wat drinken en knabbelen bij de 'knabbelbar'.

Gratis maar wel aanmelden

Dit Pieter Konijn Kerstfeestje is helemaal gratis maar we vinden het wel prettig als je je aanmeldt voor de activiteit via educatie@bibliotheekbarneveld.nl

In Kootwijkerbroek vieren we het Kerstfeestje van 14.00 - 15.00 uur en in Voorthuizen van 16.00 - 17.00 uur