Pieter Konijn Kerstfeestje - Kootwijkerbroek

21 december 2018, van 14:00 tot 15:00 | in de Bibliotheek Barneveld - Vestiging Kootwijkerbroek

Kom je met je kind(eren) en met Pieter Konijn 'Kerstmis vieren'? Het wordt een groot feest voor de kinderen!

Speuren, knutselen, luisteren en knabbelen

Tijdens deze ochtend kun je je kinderen hun gang laten gaan tijdens het knutselen en laat je ze genieten tijdens het kerstverhaal van Pieter Konijn. Pieter is zelf ook aanwezig in de bieb. De kinderen kunnen hem ontmoeten en met hem op de foto.

Gratis maar wel aanmelden

Dit Pieter Konijn Kerstfeestje is helemaal gratis maar we vinden het wel prettig als je je aanmeldt voor de activiteit via educatie@bibliotheekbarneveld.nl

In Barneveld vieren we het Kerstfeestje van 10.00 - 12.00 uur en in Voorthuizen van 16.00 - 17.00 uur