Pieter Konijn Kerstfeestje - Voorthuizen

21 december 2018, van 16:00 tot 17:00 | in de Bibliotheek Barneveld - Vestiging Voorthuizen

Kom je met je kind(eren) en met Pieter Konijn 'Kerstmis vieren'? Het wordt een groot feest voor de kinderen!

Speuren, knutselen, luisteren en knabbelen

Tijdens deze ochtend kun je je kinderen hun gang laten gaan tijdens het knutselen en laat je ze genieten tijdens het kerstverhaal van Pieter Konijn. Pieter is zelf ook aanwezig in de bieb. De kinderen kunnen hem ontmoeten en met hem op de foto.

Gratis maar wel aanmelden

Dit Pieter Konijn Kerstfeestje is helemaal gratis maar we vinden het wel prettig als je je aanmeldt voor de activiteit via educatie@bibliotheekbarneveld.nl

In Barneveld vieren we het Kerstfeestje van 10.00 - 12.00 uur en in Kootwijkerbroek van 15.00 - 16.00 uur.