Stoelyoga-ochtend - Maand van de Spiritualiteit

8 februari 2019, van 08:30 tot 11:00 | in de Bibliotheek Barneveld

Tijdens deze Maand van de Spiritualiteit kun je in de Bibliotheek gratis kennismaken met yoga; stoelyoga in dit geval. Begin met aandacht geven aan jezelf. Kom tot rust en focus in dit uurtje op je eigen lichaam.

Maand van de Spiritualiteit

Het thema van De Maand van de Spiritualiteit 2019 is ‘Met aandacht’. In onze aandachtseconomie is aandacht voor jezelf, aandacht voor de ander, voor je werk of gewoonweg aandacht voor de dingen om je heen een schaars goed geworden. Dat geeft te denken, want vrijwel iedere religieuze en spirituele traditie kent aandacht een belangrijke rol toe om te komen tot inzicht, betekenis, liefde, bevrijding, rust of geluk. En niet voor niets hebben veel spirituele boeken aandacht als thema of het nu onder de noemer mindfulness, meditatie of simpelweg focus gepresenteerd wordt. Kortom, aandacht verdient onze aandacht.

In samenwerking met Yoga Chandra Barneveld organiseren we deze Stoelyoga-ochtend. Stoelyoga is ook heel geschikt voor ouderen omdat zij vaak moeite hebben met yogalessen op een matje.

Gratis maar wel aanmelden!

Iedereen kan deelnemen aan de gratis stoelyoga-sessies. Aanmelden kan via educatie@bibliotheekbarneveld.nl, aan de servicebalie in de Bibliotheek Barneveld of bij Yoga Chandra Barneveld.

Programma:
08:30 uur: Inloop groep 1
08:45-09:45 uur: Stoelyoga groep 1
09:45-10:00 uur: Koffie groep 1 en aankomst groep 2
10:00-11:00 uur: Stoelyoga groep 2 (GROEP 2 IS VOLGEBOEKT! JE KUNT ALLEEN NOG DEELNEMEN AAN GROEP 1 OM 8.30 UUR)
11:00 uur: Koffie groep 2