Technisch LEGO WeDo

3 mei 2019, van 09:30 tot 12:00 | in de Bibliotheek Barneveld

Kosten: € 5

Echt een leuke meivakantie-activiteit voor jongens èn meiden van 6 tot 8; zelf een kleine robot bouwen met LEGO WeDo.

Dieren of voertuigen bouwen

De kinderen kunnen, eventueel samen met een ouder, zelf kleurrijke bouwwerkjes maken; een wild dier of een fantasiedier, of misschien wel een stoere auto of vliegtuig. Door dit zelf te maken komen zij voorzichtig in aanraking met de eerste stappen van het programmeren.  Ongemerkt, en heel natuurlijk, leren ze via de computer om hun bouwwerkje te besturen. En daarbij ervaren ze dat robots en computers helemaal niet zo ingewikkeld hoeven zijn. Heel leuk en leerzaam dus!

Twee rondes

We hebben twee rondes waarvoor je je kunt aanmelden:

Ronde 1: 9.30 tot 10.30 uur
Ronde 2: 11.00 tot 12.00

Geef bij je aanmelding door welke ronde je wilt meedoen. Per ronde kunnen er 18 kinderen deelnemen.

Aanmelden en kosten

Deelname aan deze workshop is € 5 en aanmelden kan via educatie@bibliotheekbarneveld.nl of via (0342) 403 483 of je meldt je aan bij de servicebalie van de Bibliotheek.