Voorleesochtend - Ik wil de maan

30 augustus 2019, van 10:00 tot 10:30 | Bibliotheek Barneveld

Kom je met je (klein)kind luisteren naar de verhalen over de avonturen van de Mol. Iedere laatste vrijdag van de maand wordt er voorgelezen in de Bibliotheek Barneveld.

Voor wie?

Baby's, peuters en kleuters kunnen dan genieten van een voorleesverhaal. Samen brengen we steeds een ander prentenboek tot leven! De voorleesochtenden vinden van 11.00 uur tot 11.30 uur plaats op de 1ste verdieping in de Bibliotheek te Barneveld. Het maandelijks voorlezen in de Bibliotheek is onderdeel van het BoekStart-programma.

Over het boek...

Mol ziet voor het eerst de maan. 'Wat is dat voor moois?'' Die glinsterende bal wil hij wel hebben. Maar de maan uit de lucht plukken is niet zo makkelijk als hij denkt!

Gratis en vrije inloop

Het deelnemen aan deze activiteit is gratis, je hoeft geen lid te zijn en aanmelden is niet nodig.