Voorleesochtend - Nijntje op de fiets

31 mei 2019, van 11:00 tot 11:30 | Bibliotheek Barneveld

Kom je luisteren met je (klein)kind naar de verhalen over de dromen van Nijntje? Nijntje droomt er namelijk van om ooit een fiets te hebben, fiets jij met Nijntje mee in haar dromen? Kom vrijdag 31 mei naar de Bibliotheek in Barneveld en luister naar de avontuurlijke verhalen van Nijntje.

Over het boek...

Als je tot de kleinsten behoort, kun je je met Nijntje goed voorstellen hoe heerlijk het moet zijn als je later in je eentje een fietstocht mag maken. Door het bos naar tante die op de heuvel woont en die lekkere koekjes bakt. Op de terugweg heerlijk naar beneden racen, maar wel voorzichtig, want anders val je. En als je thuis bent je fiets poetsen! Er valt weer genoeg te beleven.

Gratis en vrije inloop

Het deelnemen aan deze activiteit is gratis en je hoeft je van tevoren niet aan te melden.