Voorleesochtend- Boer Boris gaat naar zee

28 juni 2019, van 11:00 tot 11:30 | Bibliotheek Barneveld

Kom je luisteren met je (klein)kind naar de verhalen over de vakantie van Boer Boris? Kom vrijdag 28 juni naar de Bibliotheek in Barneveld en luister naar de avontuurlijke verhalen over Boer Boris.

Over het boek...

Boer Boris heeft vakantie. Boer Boris gaat naar zee. Hij pakt zijn kleine koffertje en wat neemt hij allemaal mee? Een heleboel. Teveel voor in zijn koffer. Dan besluit Boer Boris dat hij zijn tractor maar gaat vol laden, want dan kan er nog meer mee. Maar helaas is dat nog niet genoeg voor Boer Boris. Hij heeft een idee, dit wordt een super vakantie!

Samen knutselen

Nadat we het verhaaltje uit het boek van Boer Boris hebben gehoord, kunnen de kinderen nog samen knutselen over het thema.

Gratis en vrije inloop

Voor deze activiteit hoef je jezelf niet aan te melden. Daarnaast is het helemaal gratis!