Voorlezen & Knutselen - Een huis voor Harry

25 januari 2019, van 11:00 tot 12:00 | in de Bibliotheek Barneveld / 15.30-16.30 uur in de Bibliotheek Voorthuizen / in de Bibliotheek Kootwijkerbroek

Tijdens de Nationale Voorleesdagen staat het prentenboek 'Een huis voor Harry' van Leo Timmers centraal bij onze activiteiten. We lezen voor uit het boek over de dikke kater, met ondersteuning van vertelplaten, en we knutselen een vlinder met de kinderen.

Harry gaat liever niet naar buiten, binnen is het veiliger. Tot Vera hem vraagt om tikkertje te spelen. Dat wil hij wel. Maar hij raakt haar kwijt. Hij weet niet meer waar hij is. Hoe vindt hij de weg terug naar huis?

Leo Timmers bedacht voor zijn nieuwste prentenboek een uiterst aaibaar hoofdpersonage: de dikke kater Harry met het kleine hartje, die op zoek moet naar een nieuw huis

Deze gratis activiteit wordt deze dag ook aangeboden in Voorthuizen (15.30 - 16.30 uur) en Kootwijkerbroek (15.30 - 16.30 uur). Van tevoren aanmelden is niet nodig.