Voorlezen in de bieb

26 oktober 2018, van 11:00 tot 11:30 | de Bibliotheek Barneveld

Iedere laatste vrijdagochtend van de maand wordt er voorgelezen voor de allerkleinsten (en hun ouders!). Deze keer gaan we voorlezen uit "De krijtjes staken". Kom je gezellig luisteren met je kind?

Voorlezen met vertelplaten

Als Teun een tekening wil maken, ontdekt hij dat al zijn twaalf kleurkrijtjes hem een brief hebben geschreven. Grijs is uitgeput, wit voelt zich overbodig en oranje en geel maken ruzie over de kleur van de zon. Het is een prentenboek met handgeschreven brieven en grappige kleurenillustraties. Tijdens het voorlezen kunnen de kinderen tijdens lekker kleuren (met krijtjes).

U hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek om te komen luisteren en hoeft zich niet van tevoren aan te melden. Dit voorleesmoment is onderdeel van ons BoekStart-programma.