Walk & Talk - Wat doet een recruiter voor werkzoekenden?

8 mei 2019, van 09:30 tot 11:30 | Bibliotheek Barneveld

Iedere maand is er een gratis Walk&Talk bijeenkomst in de Bibliotheek in Barneveld waarbij werkzoekenden ervaringen uit kunnen wisselen in een inspirerende omgeving. Voor herkenning, inspiratie en praktische tips. Met wisselende onderwerpen, ervaringen van andere deelnemers, gastsprekers en natuurlijk een gastvrije ontvangst met koffie en thee.

Tijdens deze bijeenkomst werpen wij een blik op de huidige arbeidsmarkt. Daarnaast wordt er ook gekeken naar de kansen die recruiter MOS Select kan bieden voor werkzoekenden. Hoe kunnen zij helpen bij het vinden van een passende werkplek?

MOS Select

MOS Select houdt zich al ruim acht jaar bezig met het invullen van vacatures voor diverse functies. MOS Select bemiddelt, adviseert en begeleidt, voor vaste (fulltime/parttime) medewerkers, maar ook voor tijdelijk personeel.

Kom jij ook langs?

Deze bijeenkomsten zijn elke tweede woensdag van de maand van 9.30 tot 11.30 uur, is gratis en je hoeft je niet van tevoren aan te melden. Kom wel op tijd zodat je het hele programma van de ochtend kunt volgen.