Walk & Talk - Wat kan Unique voor jou betekenen?

12 juni 2019, van 09:30 tot 11:30 | Bibliotheek Barneveld

Iedere maand is er een gratis Walk&Talk bijeenkomst in de Bibliotheek in Barneveld waarbij werkzoekenden ervaringen uit kunnen wisselen in een inspirerende omgeving. Voor herkenning, inspiratie en praktische tips. Met wisselende onderwerpen, ervaringen van andere deelnemers, gastsprekers en natuurlijk een gastvrije ontvangst met koffie en thee.

Wij zijn Unique!

Al sinds 1963 werken we met mensen en voor mensen. Een naam die ons nog steeds perfect past. We zijn namelijk uniek in onze bevlogenheid en oprechtheid. We doen net dat beetje meer waardoor vele klanten al jarenlang samen met Unique werken. Unique gaat verder. Voor onze klanten, medewerkers en voor elkaar. Unique inspireert. Helpt zoeken en vinden wat nodig is. Samen werken aan de volgende stap. Wij doen dit met plezier, deskundig en op maat.

We zijn geen uitzendbureau, maar hr-partner. Op onze eigen, succesvolle wijze brengen wij wervend en werkend Nederland samen. We zorgen niet voor het invullen van vacatures of het bieden van een baan, we zorgen voor een nieuwe toekomst.

Wat kun je verwachten?

Ellen van Unique uitzendbureau vertelt ons meer over wat de meerwaarde is van een uitzendbureau en wat zij als Unique voor werkzoekenden kunnen betekenen. Daarnaast geeft zij nog tips en tricks voor een geslaagd sollicitatiegesprek.

Kom jij ook langs?

Deze bijeenkomsten zijn elke tweede woensdag van de maand van 9.30 tot 11.30 uur, is gratis en je hoeft je niet van tevoren aan te melden. Kom wel op tijd zodat je het hele programma van de ochtend kunt volgen.