Walk&Talk - Omgaan met teleurstellingen

13 februari 2019, van 09:30 tot 11:30 | in de ontmoetingsruimte van de Bibliotheek Barneveld

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Soms zit je niet lekker op je plek en ontstaan de volgende vragen: Hoe weet ik wat ik wil? Hoe ga ik om met teleurstellingen? Hoe maak ik de juiste keuze? Els van Wijnen is loopbaancoach, coach en studiekeuzecoach en helpt je inzien waar het probleem ligt bij deze onderwerpen en laat je ontdekken wat de oplossing kan zijn.

Els van Wijnen begeleidt mensen en jongeren bij het maken van keuzes in loopbaan en studie. Het maakt niet uit welke vragen er spelen. Op alle vragen kan ze samen met jou naar antwoorden zoeken.

Het antwoord op jouw vragen maakt de weg vrij om dat te kiezen waar je hart naar uitgaat, dat wat je echt wilt. Of dat een (nieuwe) studie is of een andere baan of hulp in je huidige loopbaan. Je kunt zelf de stappen zetten die nodig zijn voor het maken van welke keuze dan ook.

Gratis en aanmelden niet nodig

Walk&Talk-bijeenkomsten zijn gratis en je hoeft je niet aan te melden van tevoren. We starten de bijeenkomst om 9.30 uur en vinden het prettig dat je dan ook aanwezig bent zodat onze gastspreker ongestoord zijn/haar verhaal kan doen aan alle deelnemers. De bijeenkomst duurt tot 11.30 uur en tussendoor en naderhand kun je genieten van een bakje koffie & thee. Welkom!

Walk&Talk vindt iedere tweede woensdag van de maand plaats en is voor iedereen toegankelijk die een (andere) baan zoekt. We boeken gastsprekers die je verder op weg helpen, inspireren op allerlei vlakken; van jezelf presenteren, sollicitatiebrieven schrijven, gesprekken voeren, ontdekken wat je talenten zijn, noem maar op. Kom gewoon eens binnenlopen!