Walk&Talk-Dé kofffiepauze voor werkzoekenden

11 juli 2018 | Bibliotheek Barneveld

Pieter Koevoets

Tijdens deze Walk&Talk bijeenkomst leer je hoe je jezelf zichtbaar en vindbaar maakt op LinkedIn en hoe je connecties maakt èn onderhoudt waardoor je de ultieme baan vindt of opdrachten binnenhaalt. Pieter Koevoets, loopbaancoach van UWV en social media trainer vertelt alles over het maken van een goed profiel op LinkedIn.

Tips van social media trainer Pieter Koevoets

Wil jij je profiel op LinkedIn ook graag oppoetsen, leren welke zoektermen je moet gebruiken, of wat je in de kopregel moet zetten? In deze workshop neemt Pieter Koevoets je mee in het LinkedIn-landschap en laat hij je zien hoe je daarin met netwerken, uitstralen van vakmanschap en het delen van expertise, in beeld komt bij recruiters of HR-medewerkers. Of, als je zzp-er bent, hoe jij goed overkomt bij je potentiële klanten.

De deelnemers krijgen volop de ruimte om, onder het genot van koffie of thee, vragen te stellen aan Pieter Koevoets. Deelname is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig.

Walk & Talk is een nieuw, maandelijks initiatief van de Bibliotheek Barneveld waarbij werkzoekenden van jong (vanaf 18+) tot oud - op een laagdrempelige manier – kennis opdoen en ervaringen kunnen uitwisselen in een inspirerende omgeving.