Walk & Talk - netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden

13 juni 2018, van 09:30 tot 11:30 | Bibliotheek Barneveld

Ben je toe aan een andere baan? Dichterbij huis? Met meer uitdaging? Of wil je helemaal een carrièreswitch maken? Leer tijdens de Walk & Talk netwerkbijeenkomst tips & trics van een recruiter om meer kans op een uitnodiging te krijgen.

De eerste twee Walk & Talk bijeenkomsten waren succesvol. Tijdens deze derde bijeenkomst is een recruiter van Covebo Uitzendgroep Barneveld gastspreker met als thema ‘Maak het verschil met een goede Curriculum Vitae’.

De recruiter van deze hard groeiende uitzendgroep deelt kennis over het opstellen van het juiste C.V. en sollicitatiebrief in je zoektocht naar die ultieme baan. Want is je C.V. eigenlijk wel op orde? Hoe laat je jezelf zien? Met handige tips & trics leer je hoe je brief meer opvalt tussen al die andere sollicitaties. Immers, de toekomstige werkgever moet gelijk een goede eerste indruk krijgen…

Deelnemers krijgen volop de ruimte om - in een uitnodigende setting - vragen te stellen aan deze recruiter en om elkaars C.V’s te bespreken (neem dus een up-to-date exemplaar mee!) onder het genot van koffie of thee.

Walk & Talk is een nieuw, maandelijks initiatief van Bibliotheek Barneveld waarbij werkzoekenden van jong (vanaf 18+) tot oud - op een laagdrempelige manier - ervaringen kunnen uitwisselen in een inspirerende omgeving.

Iedereen is van harte welkom! Vooraf aanmelden is niet nodig.