Week van de Opvoeding: vlogworkshop

3 oktober 2017, van 14:55 tot 14:55 | Barneveld

Van 2 tot en met 8 oktober 2017 vindt de Week van de Opvoeding plaats. Het opvoeden van kinderen en jongeren is belangrijk maar soms best lastig. Daarom staat de hele week in het teken van opvoeden en ouderschap, met als thema ‘buiten de lijntjes’. Bibliotheek Barneveld kleurt ook buiten de lijntjes deze week en organiseert een workshop vloggen voor de jeugd.

Vloggen met Destiny Leverman

Op dinsdag 3 oktober organiseert de bibliotheek een workshop vloggen, gegeven door Destiny Leverman. De 15-jarige Destiny uit Barneveld is een bekende vlogster die gek is op paarden. Ze heeft een eigen kanaal op YouTube dat Paardrijden met Plezier heet. Met maar liefst 22.000 volgers is zij bij uitstek de persoon die alles kan vertellen over hoe je het beste kan beginnen als vlogger. Ze geeft alle ins en outs en de deelnemers gaan ook zelf aan de slag met een vlog opdracht.

Praktische informatie

Deze activiteit vindt plaats op dinsdag 3 oktober van 16.00-18.00 uur. De workshop is voor kinderen van 8 tot 13 jaar. Deelname is gratis. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar educatie@bibliotheekbarneveld.nl. Of kom langs bij de servicebalie.