Woezel & Pip yoga - Maand van de Spiritualiteit

12 februari 2019, van 09:15 tot 10:45 | in de Bibliotheek Barneveld

Tijdens de Maand van de Spiritualiteit kun je in de Bibliotheek kennismaken met yoga. Kom je het samen met je kind uitproberen? Woezel & Pip vertellen tijdens de les welke oefening we gaan doen. Je zult zien dat je kind èn jij helemaal ontspannen de bieb uitlopen.

De werking van yoga

Kinderyoga helpt bij een beter lichaamsbesef, meer controle over de adem, bewustwording van de omgeving en helpt kinderen te leren ontspannen. Door samenwerkingsoefeningen wordt ook de groepsdynamiek positief beïnvloed. Het versterkt de band tussen ouder en kind of kinderen onderling. Genoeg reden om het eens te proberen dus!

De workshop wordt gegeven door Yoga Chandra Barneveld.

Gratis maar wel aanmelden!

Deelnemen aan Woezel & Pip yoga is gratis. Je kunt je aanmelden voor een van de twee rondes: 1e ronde: 9.15 - 9.45 uur, 2e ronde: 10.00 - 10.45 uur (10.15 uur start de les)

Aanmelden kan aan de servicebalie in de Bibliotheek Barneveld of via educatie@bibliotheekbarneveld.nl