Workshop 3D-pen

1 maart 2019, van 13:30 tot 15:00 | in de Bibliotheek Barneveld

Kosten: € 5 p.p.

Met jouw 3D-pen breng je jouw tekeningen tot leven. Er komt geen inkt maar plastic uit je pen, dus kun je na afloop je zelf getekende 3D-voorwerp meenemen naar huis. Kom je ook experimenteren?

Naast de workshop Makey Makey op 27 februari (8-12 jaar) bieden we in de voorjaarsvakantie ook de workshop met de 3D-pen aan. Deze is geschikt voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Er zijn diverse pennen om te kunnen experimenteren met deze bijzondere pen.

Aanmelden

Wil je meedoen aan deze workshop? Meld je dan aan via educatie@bibliotheekbarneveld.nl, of telefonisch (0342) 403 483 of aan de servicebalie in de bieb. Deelname kost € 5 per persoon.