Workshop Bibberrobots maken

30 april 2019, van 14:00 tot 15:00 | in de Bibliotheek Barneveld

Kosten: € 2,50

Leuke meivakantie-activiteit: Kinderen maken hun eigen beestje die met een kleine motor kan bewegen. Door eigen kleuren, materialen, vormen en materialen te kiezen is ie helemaal uniek! Deze workshop is geschikt voor kinderen tussen 6-12 jaar.

Ontwerp en bouw beestjes met karakter

Brrrrrrr, bibberend over tafel gaan ze, de Bibberbots die je zelf maakt. Het lijken net echt diertjes... maar zijn het dat ook? In deze workshop ontwerp je je eigen beestje, die met een kleine motor kan bewegen. Welk karakter krijgt jouw beestje? Is het blij, boos, ongeduldig of enthousiast? Kies de vormen, materialen, kleuren en bewegingen die het best bij dat karakter passen. Lukt het jou om anderen te laten zien hoe jouw beestje zich voelt? Jouw beestje mag na de workshop met jou mee naar huis.

Deze workshop gaat expliciet over de vraag hoe dat ontwerp een bepaald karakter kan uitdragen. Door welke kleuren en beweging wordt het bijvoorbeeld onrustig, speels of boos?

Kosten en aanmelden

Deelname aan deze leuke workshop kost € 2,50 per persoon. Dat is inclusief het beestje dat je mag meenemen naar huis. Aanmelden kan via educatie@bibliotheekbarneveld.nl