Workshop Handletteren & Kerstkaarten maken

11 december 2018, van 19:15 tot 21:15 | in de Bibliotheek Barneveld

Kosten: € 17,50 per deelnemer

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

DEZE WORKSHOP IS UITVERKOCHT! De feestdagen komen er weer aan en dit is een unieke kans om (nu eindelijk eens) persoonlijke (kerst)kaarten te leren maken en handlettering technieken te leren. Doe je mee?

De workshop

De workshop wordt verzorgd door Helene Wieringa van Atelier Hupsakee uit Barneveld en wordt in samenwerking met Bruna Barneveld georganiseerd. 

Welke materialen zijn er allemaal? Welke stijlen schrijfletters kun je toepassen? Hoe maak je mooie figuren? Helene leert het je allemaal.

Je krijgt na afloop van de workshop van Bruna een aantal basismaterialen mee om thuis nog meer kaarten te maken en handlettering te oefenen. Wanneer je helemaal de smaak te pakken hebt gekregen kun je ook diezelfde avond nog in de bieb aanvullende handletteringartikelen van de Bruna kopen. Pinnen is mogelijk!

Aanmelden en kosten

Wil je deze gezellige en creatieve avond niet missen? Koop dan van tevoren je kaarten bij Bruna Barneveld. Kaarten kosten € 17,50 per persoon. Dit is inclusief een kopje koffie/thee en een goodiebag van Bruna Barneveld.

Neem vooral je vriendin, buurvrouw, moeder of zus mee!