Workshop Moodboard maken

18 oktober 2018, van 19:30 tot 22:00 | de Bibliotheek Barneveld

Kosten: € 15 incl. koffie/thee en sapje/hapje

Oktober Woonmaand! Het moment om de nieuwste trends in je huis te brengen. Monique de Jonge van 'De Jonge Woont' helpt je daarbij. Ze informeert je over de najaarstrends en geeft je tips voor het maken van je Moodboard. Neem vooral je vriendinnen, zus, moeder of buurvrouw mee!

Gezellige avond en wooninspiratie

Het belooft een gezellige avond te worden die je inspiratie brengt op woongebied. En al genietend van je drankje en een lekkernij neemt Monique de Jong je mee in de laatste woontrends. Ze laat materialen, kleuren, accessoires en mogelijkheden van ruimte-indeling zien.

De Jonge Woont zorg voor de materialen (bijv. tijdschriften, kleurstroken of stof, etc.) die je kunt gebruiken voor het maken van het moodboard. Maar als je zelf wat wilt meenemen, bijvoorbeeld ook foto's van de woonruimte die je zou willen veranderen of eigen materialen, kan dat natuurlijk ook.

Reserveren

Deelname kost € 15 en daarvoor wordt ook de innerlijke mens goed verzorgd. We vragen je wel te reserveren als je het leuk lijkt om aan de slag te gaan met je eigen Moodboard. Dit kan aan de servicebalie in de Bibliotheek Barneveld of via educatie@bibliotheekbarneveld.nl