Informatiepunt Digitale Overheid geopend

Het IDO is op 2 september geopend in de Bibliotheek Barneveld! Mensen die het lastig vinden om informatie op overheidswebsites te vinden of te regelen, kunnen voortaan terecht bij Informatiepunt Digitale Overheid (IDO) in de Bibliotheek Barneveld. Het spreekuur is iedere donderdag van 11.00 tot 13.00 uur. Het is gratis en je hoeft geen bibliotheeklid te zijn.

Tegenwoordig kun je van alles regelen via internet. Ook contact met de overheid gaat steeds vaker digitaal. Veel mensen vinden dit lastig.
De collega's van het IDO denken met je mee en geven je informatie zodat je verder kunt.
Wij kunnen ook een afspraak voor je maken met een (lokale) organisatie die je verder helpt.

Bekijk via onderstaande knop wat het IDO inhoudt en met welke vragen je er terechtkunt.