Resultaat 1 - 10 (van 12)

• Twee vacatures Raad van Toezicht Bekijk details

3 oktober 2021

In onze Raad van Toezicht zijn binnenkort twee functies vacant. Interesse?

Bekijk details van Twee vacatures Raad van Toezicht

• Coronabewijs regelen of printen in de Bieb Bekijk details

27 september 2021

Wil je een QR-code regelen in de Corona-app of het Coronabewijs aanvragen of het bewijs printen? In de Bibliotheek helpen we je. Kom naar een van onze vestigingen en het is zo geregeld. Neem wel je identiteitsbewijs en/of DigiD met gebruikersnaam en wachtwoord en uw telefoon waarop je sms kunt ontvangen, mee.

Bekijk details van Coronabewijs regelen of printen in de Bieb

• Coronamaatregelen Bekijk details

23 september 2021

Kom je bij ons materialen lenen, studeren of een krantje lezen? Dan kun je gewoon binnen lopen. We zijn een openbaar gebouw en daarom heb je geen coronatoegangsbewijs nodig. Hieronder staan de maatregelen waar jij je wel aan moet houden als je een bezoekje brengt aan de Bibliotheek.

Bekijk details van Coronamaatregelen

• Gewijzigde openingstijden Bibliotheek Voorthuizen Bekijk details

20 juli 2021

Door de zomervakantiesluiting van Ontmoetingscentrum De Eng, zal de Bibliotheek in Voorthuizen de komende weken alleen geopend zijn op de woensdag, donderdag en vrijdag volgens de normale openingstijden. De dinsdagen vanaf 27 juli tot en met 24 augustus is de Bibliotheek gesloten. Op dinsdag 31 augustus kan de bibliotheekvestiging in Voorthuizen weer bezoekers ontvangen.

Bekijk details van Gewijzigde openingstijden Bibliotheek Voorthuizen

• De Grote BiebBoys zomerchallenge Bekijk details

28 juni 2021

Het is zomervakantie! YES! En met de BiebBoys verveel je je nooit. Zij hebben 10 coole challenges voor je om deze zomer te doen. Ga nu naar de Bibliotheek en haal daar een poster met stickers om aan de slag te gaan. Met De Grote BiebBoys Zomerchallenge kunnen kinderen van 8 t/m 12 jaar de hele zomer met boeken en lezen bezig zijn.

Bekijk details van De Grote BiebBoys zomerchallenge

• Voorzorgsmaatregelen in onze vestigingen Bekijk details

19 mei 2021

Je kunt inmiddels weer zelf je boeken uitzoeken en lenen in al onze Bibliotheekvestigingen. En afspreken, studeren of een krant lezen in de ontmoetingsruimte in Barneveld. Uiteraard met inachtneming van de 1,5 meter afstand. Bij de ingang van onze vestigingen staan desinfectiematerialen. We vragen je deze te gebruiken.

Bekijk details van Voorzorgsmaatregelen in onze vestigingen

• Sluiting vestigingen en AfhaalBieb Bekijk details

28 december 2020

Onze vestigingen zijn tot en met 30 maart 2021 gesloten. Daarom bieden we de AfhaalBieb naast Barneveld op dinsdag ook aan in Kootwijkerbroek en op woensdag Voorthuizen.

Bekijk details van Sluiting vestigingen en AfhaalBieb

• Aangepaste voorwaarden abonnementen Bekijk details

1 december 2020

Vanaf 1 januari 2021 gelden de nieuwe voorwaarden voor de abonnementen. De nieuwe voorwaarden worden automatisch aangepast.

Bekijk details van Aangepaste voorwaarden abonnementen

• Voorthuizen verhuist! Bekijk details

29 oktober 2020

Op dit moment is onze locatie in Nieuw Avondrust gesloten en zijn wij onze nieuwe locatie in Ontmoetingscentrum De Eng aan het inrichten. Vanaf dinsdag 10 november gaan wij, na een weekje proefdraaien, officieel open!

Bekijk details van Voorthuizen verhuist!

• Voorzorgsmaatregelen in onze vestigingen Bekijk details

29 september 2020

Je kunt nog steeds boeken uitzoeken en lenen in al onze Bibliotheekvestigingen! Ook de ontmoetingsruimte in Barneveld is open. Uiteraard ook met inachtneming van de 1,5 meter afstand en andere maatregelen.

Bekijk details van Voorzorgsmaatregelen in onze vestigingen