• Wijziging tarieven 2018

14 november 2017

Per 1 januari 2018 wijzigen de tarieven van onze abonnementsvormen.

Bekijk details van Wijziging tarieven 2018

• Bibliotheek Barneveld en Stichting Ons Bedrijf bundelen krachten

1 november 2017

Vanaf 17 januari 2018 bundelen de Bibliotheek Barneveld en Stichting Ons Bedrijf hun krachten. De samenwerking biedt de Bibliotheek Barneveld de mogelijkheid om de brede maatschappelijke functie verder uit te bouwen en meer en meer een ontmoetingsplek te zijn die centraal is gelegen in het centrum van Barneveld. Stichting Ons Bedrijf biedt het de mogelijkheid leerwerkplekken te garanderen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Bekijk details van Bibliotheek Barneveld en Stichting Ons Bedrijf bundelen krachten

• Inloop Digitale Hulp

1 november 2017

In tegenstelling tot eerdere berichtgeving zal er geen inloop Digitale Hulp plaatsvinden op de eerste dinsdag van de maand in de Bibliotheek Barneveld. Dit omdat het aantal locaties (4) voldoende blijkt te zijn. Graag verwijzen we naar de inlooplocaties van Welzijn Barneveld, Zorggroep ENA en Neboplus. Zij hebben ieder op een vaste dag in de maand een inloop Digitale Hulp.

Bekijk details van Inloop Digitale Hulp

• Nederland Leest 2017

13 oktober 2017

Nederland Leest de toekomst, van 1 t/m 30 november 2017. Ze waren al een eeuw geleden voorspeld, maar de robots komen er nu echt in groten getale. Waar eindigt dit? Een zonnige toekomst of is dit juist het begin van het einde van de mens?

Bekijk details van Nederland Leest 2017

• Cursus Leren werken met de digitale overheid

6 oktober 2017

Het aanvragen van huurtoeslag, het doorgeven van een verhuizing, belastingaangifte; bijna alle overheidszaken regelt u tegenwoordig via internet en met een DigiD.

Bekijk details van Cursus Leren werken met de digitale overheid

• Gratis magazine BIEB vol met (lees)motivatie tips!

1 september 2017

Vanaf 5 september is de zesde editie van het BIEB magazine verkrijgbaar in de bibliotheek; het staat vol met interessante tips & trucs over (lees)motivatie en nog veel meer.

Bekijk details van Gratis magazine BIEB vol met (lees)motivatie tips!

• BoekStart-Activiteitenprogramma

19 juli 2017

Speciaal voor kinderen t/m 4 jaar heeft de bibliotheek een BoekStart-activiteitenprogramma samengesteld waar prentenboeken en bekende figuren uit prentenboeken centraal staan. Een overzicht van de activiteiten vindt u hieronder.

Bekijk details van BoekStart-Activiteitenprogramma

• Online cursussen

21 november 2016

Als lid van de Bibliotheek kunt u gratis twee online cursussen volgen. Om een nieuwe hobby te ontdekken of een vreemde taal te leren. Om wegwijs te worden in een computerprogramma of meer te weten over gezondheid en opvoeding. Als bonus krijgt iedere cursist bovendien elke maand een korte cursus cadeau.

Bekijk details van Online cursussen