Resultaat 1 - 10 (van 19)

• Boekverkoop Bekijk details

20 april 2022

Er zijn weer een heleboel ‘afgeschreven’ boeken te koop voor jong & oud. Van romans tot prentenboeken. En van thrillers tot stripboeken. Kom lekker snuffelen in de ontmoetingsruimte van de Bibliotheek in Barneveld. Kosten zijn € 1,- per boek en € 7,50 voor een hele doos boeken. Contant betalen kan ook!

Bekijk details van Boekverkoop

• De Gelderse Vrijheidsdagen Bekijk details

16 maart 2022

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich bewust is van onze vrijheid en de waarde daarvan voor onze democratie en rechtsstaat. Daarom vieren we in 2022 de vrijheid in provincie Gelderland.

Bekijk details van De Gelderse Vrijheidsdagen

• Afscheid van bekend duo Bekijk details

24 februari 2022

Deze week neemt de eerste collega van het bekende duo van de afdeling Service & Advies van de Bibliotheek, afscheid. Greet werkt deze week voor het laatst. In juni neemt haar directe collega Christine afscheid.

Bekijk details van Afscheid van bekend duo

• Nieuwe Informatiepunten in Kootwijkerbroek en Voorthuizen Bekijk details

1 februari 2022

Deze week open twee nieuwe Infomatiepunten Digitale Overheid in de gemeente Barneveld; in de Bibliotheek Kootwijkerbroek en Voorthuizen. Reden voor een feestje in Kootwijkerbroek op de eerste dag van de opening.

Bekijk details van Nieuwe Informatiepunten in Kootwijkerbroek en Voorthuizen

• Iedere vrijdag spreekuur Stimenz Bekijk details

17 januari 2022

Voortaan kun je iedere vrijdag van 9.30 tot 12.00 uur naar het spreekuur van Stimenz in de Bibliotheek in Barneveld. Zij bieden hulp en/of ondersteuning bij problemen op het gebied van: huwelijk en relatie, scheiding, opvoeding, spanning/stress, inkomen/schulden, huiselijk geweld, huisvesting, identiteit, assertiviteit, rouw/verliesverwerking en werk/school.

Bekijk details van Iedere vrijdag spreekuur Stimenz

• Coronatests en mondkapjes voor minima in de Bieb Bekijk details

20 december 2021

Op verzoek van Gemeente Barneveld zijn de drie Bibliotheekvestigingen een afhaallocatie voor corona zelftests en mondkapjes voor inwoners met een minimuminkomen. De aanleiding voor dit initiatief van de Gemeente is dat iedereen die dat zou willen, ongeacht hoeveel of hoe weinig men te besteden heeft, zich moet kunnen testen en mondkapjes moet kunnen dragen. De tests en mondkapjes kunnen op vertoon van de verstuurde brief vanuit de Gemeente worden afgehaald in een van de Bibliotheekvestigingen.

Bekijk details van Coronatests en mondkapjes voor minima in de Bieb

• GGD geeft voorlichting over corona in de Bieb Bekijk details

9 december 2021

Je kunt op verschillende momenten met vragen over corona terecht bij een corona informatiepunt in de Bibliotheek. Medewerkers van de GGD geven daar voorlichting.

Bekijk details van GGD geeft voorlichting over corona in de Bieb

• Eindejaarsactie voor onze trouwe leden Bekijk details

25 november 2021

Zo aan het einde van dit turbulente jaar waarin we helaas maar 6 maanden bezoekers en leden in de Bibliotheek mochten ontvangen, willen we graag onze trouwe leden op een extraatje trakteren. Deze eindejaarsactie, die alléén geldt voor onze leden, organiseren we in samenwerking met een van onze vaste partners, Bruna Barneveld. De bonnen kunnen op vertoon van je Biebpas bij zowel Bruna Barneveld als bij Bruna Voorthuizen worden ingeleverd.

Bekijk details van Eindejaarsactie voor onze trouwe leden

• Reserveer een Verrassingstas! Bekijk details

28 oktober 2021

Tijdens de lockdown kon je als lid een Verrassingstas bij de Bibliotheek reserveren zowel voor volwassenen als voor kinderen. Omdat deze tas door velen als zeer positief werd ervaren omdat men niet zelf boeken hoefden uit te zoeken, starten we opnieuw met deze dienstverlening. Reserveer dus, als je geen inspiratie of tijd hebt om zelf boeken uit te zoeken, een Verrassingstas voor jezelf of je kind(eren). Deze wordt gevuld met boeken uit je favoriete genre of leeftijdsgroep van je kind(eren).

Bekijk details van Reserveer een Verrassingstas!

• Coronabewijs regelen of printen in de Bieb Bekijk details

27 september 2021

Wil je een QR-code regelen in de Corona-app of het Coronabewijs aanvragen of het bewijs printen? In de Bibliotheek helpen we je. Kom naar een van onze vestigingen en het is zo geregeld. Neem wel je identiteitsbewijs en/of DigiD met gebruikersnaam en wachtwoord en uw telefoon waarop je sms kunt ontvangen, mee.

Bekijk details van Coronabewijs regelen of printen in de Bieb

Paginanavigatie