Nieuws

 • Officiële opening op 17 januari

  2 januari 2018

  Vanaf 17 januari 2018 is het officieel! De Bibliotheek Barneveld en Stichting Ons Bedrijf gaan samenwerken. U bent van harte uitgenodigd bij de opening. De Bibliotheek Barneveld gaat voorzien in leerwerktrajecten voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Stichting Ons Bedrijf gaat hier invulling aan geven door de begeleiding te verzorgen. Daarnaast is het Toeristisch Informatie Punt vanaf 17 januari in de bibliotheek te vinden. Er zal door de samenwerking niks veranderen aan de diensten en...

  Bekijk details van Officiële opening op 17 januari

 • De Nationale Voorleesdagen 2018

  1 december 2017

  We hebben twee activiteiten in het kader van De Nationale Voorleesdagen 2018: de muzikale voorstelling Sstt! De tijger slaapt op 24 januari en interactief voorlezen op 26 januari. Doelstelling van deze jaarlijkse campagne is het stimuleren van voorlezen aan kinderen die zelf nog niet kunnen lezen.

  Bekijk details van De Nationale Voorleesdagen 2018

 • BoekStart-Activiteitenprogramma

  1 december 2017

  Speciaal voor kinderen t/m 4 jaar heeft de bibliotheek een BoekStart-activiteitenprogramma samengesteld waar prentenboeken en bekende figuren uit prentenboeken centraal staan. Een overzicht van de activiteiten vindt u hieronder.

  Bekijk details van BoekStart-Activiteitenprogramma

 • Spaaractie

  28 november 2017

  Van 26 januari tot 20 juni kunnen kinderen tot 6 jaar meedoen met de spaaractie. Hiermee kan je sparen voor leuke attenties.

  Bekijk details van Spaaractie

 • Wijziging tarieven 2018

  14 november 2017

  Per 1 januari 2018 wijzigen de tarieven van onze abonnementsvormen.

  Bekijk details van Wijziging tarieven 2018

 • Gratis magazine BIEB vol met (lees)motivatie tips!

  1 september 2017

  Vanaf 5 september is de zesde editie van het BIEB magazine verkrijgbaar in de bibliotheek; het staat vol met interessante tips & trucs over (lees)motivatie en nog veel meer.

  Bekijk details van Gratis magazine BIEB vol met (lees)motivatie tips!