• Reserveer een verrassingstas! Bekijk details

6 mei 2021

Je hebt ze misschien al wel voorbij zien komen, onze verrassingstassen! Een tas gevuld met boeken uit je favoriete genre! De tassen zijn hier te reserveren.

Bekijk details van Reserveer een verrassingstas!

• Het laatste nieuws vanuit de Bibliotheek Bekijk details

29 maart 2021

Helaas is de Bibliotheek gesloten, maar de AfhaalBieb is geopend! Hieronder lees je informatie die je moet weten over de AfhaalBieb en andere dienstverlening van de Bibliotheek Barneveld.

Bekijk details van Het laatste nieuws vanuit de Bibliotheek

• Sluiting vestigingen en AfhaalBieb Bekijk details

28 december 2020

Onze vestigingen zijn tot en met 30 maart 2021 gesloten. Daarom bieden we de AfhaalBieb naast Barneveld op dinsdag ook aan in Kootwijkerbroek en op woensdag Voorthuizen.

Bekijk details van Sluiting vestigingen en AfhaalBieb

• Aangepaste voorwaarden abonnementen Bekijk details

1 december 2020

Vanaf 1 januari 2021 gelden de nieuwe voorwaarden voor de abonnementen. De nieuwe voorwaarden worden automatisch aangepast.

Bekijk details van Aangepaste voorwaarden abonnementen

• Voorthuizen verhuist! Bekijk details

29 oktober 2020

Op dit moment is onze locatie in Nieuw Avondrust gesloten en zijn wij onze nieuwe locatie in Ontmoetingscentrum De Eng aan het inrichten. Vanaf dinsdag 10 november gaan wij, na een weekje proefdraaien, officieel open!

Bekijk details van Voorthuizen verhuist!

• Voorzorgsmaatregelen in onze vestigingen Bekijk details

29 september 2020

Je kunt nog steeds boeken uitzoeken en lenen in al onze Bibliotheekvestigingen! Ook de ontmoetingsruimte in Barneveld is open. Uiteraard ook met inachtneming van de 1,5 meter afstand en andere maatregelen.

Bekijk details van Voorzorgsmaatregelen in onze vestigingen

• Selfservice is nu écht selfservice in Barneveld Bekijk details

25 september 2020

Vanaf dinsdag 29 september is selfservice ook écht selfservice in de vestiging in Barneveld. Dat betekent dat je van 9.30 tot 11.00 uur zelfstandig je boeken leent en inlevert of dat je in de ontmoetingsruimte zelf je weg vindt bij het gebruik van de pc's, tijdschriften of andere zaken. Vanaf 11.00 uur is er iemand beschikbaar om te helpen bij (eenvoudige) vragen.

Bekijk details van Selfservice is nu écht selfservice in Barneveld

• Sprinters - de nieuwste populaire boeken nu ook in de Bibliotheek Bekijk details

30 september 2019

In de Bibliotheekvestiging in Barneveld hebben we 'Sprinters'; zeer recente en populaire boeken. Wees er snel bij want ze 'sprinten' waarschijnlijk de bieb uit. Ook leuk is de 'Highfive-collectie': de favorieten van onze bibliotheekmedewerkers die zij maandelijks op een speciale tafel tonen.

Bekijk details van Sprinters - de nieuwste populaire boeken nu ook in de Bibliotheek