Resultaat 1 - 10 (van 13)

• Win-actie: Online 'ontmoeting' met Karin Slaughter

3 juni 2020

De wereldberoemde schrijfster Karin Slaughter zou 13 juni naar onze Bibliotheek komen voor de promotie van haar nieuwe boek 'Verzwegen'. Doordat de corona uitbrak werd het helaas geannuleerd. Samen met Bruna Barneveld en Harper Collins bedachten we een leuk en exclusief alternatief waar jij ook bij kunt zijn! 100 inwoners van de gemeente Barneveld kunnen de schrijfster online 'ontmoeten' op zaterdag 14 juni om 20.30 uur. Hiervoor moet je een gesigneerd boek kopen bij Bruna Barneveld

Bekijk details van Win-actie: Online 'ontmoeting' met Karin Slaughter

• Welkom in onze vestigingen!

8 mei 2020

Je kunt weer zelf boeken uitzoeken en lenen in de Bibliotheekvestiging in Barneveld èn in Kootwijkerbroek! Ook de ontmoetingsruimte in Barneveld is weer open. Uiteraard ook met inachtneming van de 1,5 meter afstand en andere maatregelen.

Bekijk details van Welkom in onze vestigingen!

• André Hazes in de Bibliotheek

9 maart 2020

Maandag 9 maart was André Hazes te gast in de Bibliotheek in Barneveld voor het opnemen van een aflevering van het nieuwe tv-programma 'Getekend voor het Leven' van SBS6.

Bekijk details van André Hazes in de Bibliotheek

• Kaartjes vanaf januari online te koop

13 januari 2020

Voor onze activiteiten koop je een kaartje, of reserveer je een gratis plekje, normaal gesproken via e-mail, telefonisch of in de Bibliotheek zelf. Eind januari lanceren wij een nieuwe manier; de online ticketservice.

Bekijk details van Kaartjes vanaf januari online te koop

• Word lid van de Bieb van Nu

12 december 2019

In november startte de campagne voor het werven van nieuwe leden voor onze Bibliotheek. Het motto van deze campagne luidt: ‘De Bieb van Nu’. Want de Bibliotheek van vandaag is niet alleen maar een plek waar boeken je boeken kunt lenen, maar ook waar je de gelegenheid krijgt om te ontdekken, te ontmoeten & te ontspannen. Nieuwe leden ontvangen als attentie een welkomstcadeautje. Deze actie loopt tot 15 januari 2020.

Bekijk details van Word lid van de Bieb van Nu

• Contributienota voortaan via e-mail

2 december 2019

Digitaal betalen: duurzaam en voordelig Vanaf dit jaar gaat de Bibliotheek zo min mogelijk werken met papieren contributienota’s. Hiermee besparen we het milieu (papier, inkt, uitlaatgassen) en besparen we de portokosten. Zo kunnen we meer investeren in onze collectie en onze services.

Bekijk details van Contributienota voortaan via e-mail

• Kinderboekenweek - bibliotheekactiviteiten voor scholen

2 oktober 2019

Tijdens de Kinderboekenweek organiseren we niet alleen een activiteit in de Bibliotheek (voorstelling André het astronautje), ook organiseren we veel op de scholen met een schoolbibliotheek.

Bekijk details van Kinderboekenweek - bibliotheekactiviteiten voor scholen

• Denk jij mee in ons Klantenpanel?

1 oktober 2019

De Bibliotheek Barneveld gaat verbouwen en het gebouw hier en daar anders inrichten. Denk je mee over de nieuwe inrichting in een van de drie Klantenpanels in de maand november?

Bekijk details van Denk jij mee in ons Klantenpanel?

• Sprinters - de nieuwste populaire boeken nu ook in de Bibliotheek

30 september 2019

In de Bibliotheekvestiging in Barneveld hebben we sinds oktober 'Sprinters'; zeer recente en populaire boeken. Wees er snel bij want ze 'sprinten' waarschijnlijk de bieb uit. Ook leuk is de 'Highfive-collectie': de favorieten van onze bibliotheekmedewerkers die zij maandelijks op een speciale tafel tonen.

Bekijk details van Sprinters - de nieuwste populaire boeken nu ook in de Bibliotheek

• Leerlingconcerten Muziekschool Barneveld

26 februari 2019

In de maand maart en april staan er diverse concerten van de Muziekschool Barneveld gepland in de Bibliotheek Barneveld. Leerlingen brengen samen met hun docenten een aantal muziekstukken ten gehore. Kom lekker luisteren!

Bekijk details van Leerlingconcerten Muziekschool Barneveld