Resultaat 1 - 10 (van 12)

• Tijdelijke sluiting door Corona-maatregelen

16 maart 2020

Het kabinet heeft extra maatregelen afgekondigd om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Als Bibliotheek volgen wij dit advies en dat betekent dat onze vestigingen t/m 28 april zijn gesloten.

Bekijk details van Tijdelijke sluiting door Corona-maatregelen

• André Hazes in de Bibliotheek

9 maart 2020

Maandag 9 maart was André Hazes te gast in de Bibliotheek in Barneveld voor het opnemen van een aflevering van het nieuwe tv-programma 'Getekend voor het Leven' van SBS6.

Bekijk details van André Hazes in de Bibliotheek

• Kaartjes vanaf januari online te koop

13 januari 2020

Voor onze activiteiten koop je een kaartje, of reserveer je een gratis plekje, normaal gesproken via e-mail, telefonisch of in de Bibliotheek zelf. Eind januari lanceren wij een nieuwe manier; de online ticketservice.

Bekijk details van Kaartjes vanaf januari online te koop

• Word lid van de Bieb van Nu

12 december 2019

In november startte de campagne voor het werven van nieuwe leden voor onze Bibliotheek. Het motto van deze campagne luidt: ‘De Bieb van Nu’. Want de Bibliotheek van vandaag is niet alleen maar een plek waar boeken je boeken kunt lenen, maar ook waar je de gelegenheid krijgt om te ontdekken, te ontmoeten & te ontspannen. Nieuwe leden ontvangen als attentie een welkomstcadeautje. Deze actie loopt tot 15 januari 2020.

Bekijk details van Word lid van de Bieb van Nu

• Contributienota voortaan via e-mail

2 december 2019

Digitaal betalen: duurzaam en voordelig Vanaf dit jaar gaat de Bibliotheek zo min mogelijk werken met papieren contributienota’s. Hiermee besparen we het milieu (papier, inkt, uitlaatgassen) en besparen we de portokosten. Zo kunnen we meer investeren in onze collectie en onze services.

Bekijk details van Contributienota voortaan via e-mail

• Kinderboekenweek - bibliotheekactiviteiten voor scholen

2 oktober 2019

Tijdens de Kinderboekenweek organiseren we niet alleen een activiteit in de Bibliotheek (voorstelling André het astronautje), ook organiseren we veel op de scholen met een schoolbibliotheek.

Bekijk details van Kinderboekenweek - bibliotheekactiviteiten voor scholen

• Denk jij mee in ons Klantenpanel?

1 oktober 2019

De Bibliotheek Barneveld gaat verbouwen en het gebouw hier en daar anders inrichten. Denk je mee over de nieuwe inrichting in een van de drie Klantenpanels in de maand november?

Bekijk details van Denk jij mee in ons Klantenpanel?

• Sprinters - de nieuwste populaire boeken nu ook in de Bibliotheek

30 september 2019

In de Bibliotheekvestiging in Barneveld hebben we sinds oktober 'Sprinters'; zeer recente en populaire boeken. Wees er snel bij want ze 'sprinten' waarschijnlijk de bieb uit. Ook leuk is de 'Highfive-collectie': de favorieten van onze bibliotheekmedewerkers die zij maandelijks op een speciale tafel tonen.

Bekijk details van Sprinters - de nieuwste populaire boeken nu ook in de Bibliotheek

• Leerlingconcerten Muziekschool Barneveld

26 februari 2019

In de maand maart en april staan er diverse concerten van de Muziekschool Barneveld gepland in de Bibliotheek Barneveld. Leerlingen brengen samen met hun docenten een aantal muziekstukken ten gehore. Kom lekker luisteren!

Bekijk details van Leerlingconcerten Muziekschool Barneveld

• BoekStartcoach van start

31 januari 2019

De Bibliotheek Barneveld heeft sinds kort een BoekStartcoach die het belang van het voorlezen onder de aandacht brengt bij jonge ouders en kinderen.

Bekijk details van BoekStartcoach van start