Resultaat 1 - 10 (van 16)

• Word lid van de Bieb van Nu

12 december 2019

In november startte de campagne voor het werven van nieuwe leden voor onze Bibliotheek. Het motto van deze campagne luidt: ‘De Bieb van Nu’. Want de Bibliotheek van vandaag is niet alleen maar een plek waar boeken je boeken kunt lenen, maar ook waar je de gelegenheid krijgt om te ontdekken, te ontmoeten & te ontspannen. Nieuwe leden ontvangen als attentie een welkomstcadeautje. Deze actie loopt tot 15 januari 2020.

Bekijk details van Word lid van de Bieb van Nu

• Contributienota voortaan via e-mail

2 december 2019

Digitaal betalen: duurzaam en voordelig Vanaf dit jaar gaat de Bibliotheek zo min mogelijk werken met papieren contributienota’s. Hiermee besparen we het milieu (papier, inkt, uitlaatgassen) en houden we de kosten van het lidmaatschap laag.

Bekijk details van Contributienota voortaan via e-mail

• Kinderboekenweek - bibliotheekactiviteiten voor scholen

2 oktober 2019

Tijdens de Kinderboekenweek organiseren we niet alleen een activiteit in de Bibliotheek (voorstelling André het astronautje), ook organiseren we veel op de scholen met een schoolbibliotheek.

Bekijk details van Kinderboekenweek - bibliotheekactiviteiten voor scholen

• Denk jij mee in ons Klantenpanel?

1 oktober 2019

De Bibliotheek Barneveld gaat verbouwen en het gebouw hier en daar anders inrichten. Denk je mee over de nieuwe inrichting in een van de drie Klantenpanels in de maand november?

Bekijk details van Denk jij mee in ons Klantenpanel?

• Sprinters - de nieuwste populaire boeken nu ook in de Bibliotheek

30 september 2019

In de Bibliotheekvestiging in Barneveld hebben we sinds oktober 'Sprinters'; zeer recente en populaire boeken. Wees er snel bij want ze 'sprinten' waarschijnlijk de bieb uit. Ook leuk is de 'Highfive-collectie': de favorieten van onze bibliotheekmedewerkers die zij maandelijks op een speciale tafel tonen.

Bekijk details van Sprinters - de nieuwste populaire boeken nu ook in de Bibliotheek

• Leerlingconcerten Muziekschool Barneveld

26 februari 2019

In de maand maart en april staan er diverse concerten van de Muziekschool Barneveld gepland in de Bibliotheek Barneveld. Leerlingen brengen samen met hun docenten een aantal muziekstukken ten gehore. Kom lekker luisteren!

Bekijk details van Leerlingconcerten Muziekschool Barneveld

• BoekStartcoach van start

31 januari 2019

De Bibliotheek Barneveld heeft sinds kort een BoekStartcoach die het belang van het voorlezen onder de aandacht brengt bij jonge ouders en kinderen.

Bekijk details van BoekStartcoach van start

• Boekenbomen zijn weer gevuld

3 januari 2019

In deze eerste dagen van het nieuwe jaar heeft de Bibliotheek Barneveld de Boekenbomen, die te vinden zijn in vier supermarkten nabij het centrum van Barneveld, aangevuld met een selectie van boeken die toe waren aan een tweede leven.

Bekijk details van Boekenbomen zijn weer gevuld

• Online cursussen stoppen in 2019

3 december 2018

Per 1 januari 2019 stopt de online Bibliotheek met de cursussen. Dit betekent dat je in 2019 helaas geen nieuwe cursus meer kunt starten.

Bekijk details van Online cursussen stoppen in 2019

• Gewijzigde openingstijden op dinsdagen en vrijdagen

26 november 2018

Om meer service te kunnen verlenen aan onze leden en de bezoekers van de spreekuren van diverse instanties in de bieb, zijn de openingstijden vanaf december op dinsdag- en vrijdagochtend vervroegd.

Bekijk details van Gewijzigde openingstijden op dinsdagen en vrijdagen