Resultaat 1 - 10 (van 32)

• Inloop Digitale Hulp

26 september 2017

Vanaf oktober gaan we elke eerste dinsdag van de maand een inloop Digitale Hulp organiseren. Dit doen we in samenwerking met Welzijn Barneveld, Zorggroep ENA en Neboplus. Zij hebben ieder op een vaste dag in de maand een inloop Digitale Hulp.

Bekijk details van Inloop Digitale Hulp

• Opening expositie 'VROUW'. Vijftig tinten vrouw'

22 september 2017

Op dinsdag 10 oktober om 16.00 uur verricht wethouder Didi Dorrestijn de opening van de foto-expositie 'VROUW. Vijftig tinten vrouw' in de Bibliotheek Barneveld.

Bekijk details van Opening expositie 'VROUW'. Vijftig tinten vrouw'

• Seniorendag op 6 oktober

6 september 2017

Op vrijdag 6 oktober is het Seniorendag. Deze dag wordt georganiseerd in samenwerking met Welzijn Barneveld en de lokale afdelingen van de seniorenbonden PCOB en KBO. Nieuw dit jaar is dat de organisatie ervoor gekozen heeft seniorendag niet alleen in Barneveld maar ook in de verschillende buitendorpen te organiseren.

Bekijk details van Seniorendag op 6 oktober

• Gratis magazine BIEB vol met (lees)motivatie tips!

1 september 2017

Vanaf 5 september is de zesde editie van het BIEB magazine verkrijgbaar in de bibliotheek; het staat vol met interessante tips & trucs over (lees)motivatie en nog veel meer.

Bekijk details van Gratis magazine BIEB vol met (lees)motivatie tips!

• Kinderboekenweek 2017: Griezelen!

30 augustus 2017

De 63e editie van de Kinderboekenweek vindt plaats van woensdag 4 t/m zondag 15 oktober 2017. Het thema is Griezelen (motto: Gruwelijk eng). Het thema van de Christelijke Kinderboekenmaand is Bibbers in je buik.

Bekijk details van Kinderboekenweek 2017: Griezelen!

• Bibliotheek Barneveld gecertificeerd

30 augustus 2017

Bibliotheek Barneveld mag zich de komende vier jaar weer gecertificeerd noemen. Zij voldoet daarmee aan de eisen die de landelijke Vereniging voor Openbare Bibliotheken (VOB) stelt aan openbare bibliotheken.

Bekijk details van Bibliotheek Barneveld gecertificeerd

• De Bibliotheek maakt je rijker

16 augustus 2017

De landelijke campagne De Bibliotheek maakt je rijker start op 28 augustus met het thema FANTASIERIJK. We laten jonge ouders met kinderen in de leeftijd van 0 tot 8 jaar zien welke faciliteiten de Bibliotheek biedt als het gaat om de taalontwikkeling van hun kinderen.

Bekijk details van De Bibliotheek maakt je rijker

• Oud Veluwse markt

20 juli 2017

Op donderdag 27 juli en 3 augustus is de Bibliotheek Barneveld van 13.00-16.00 uur met een bakfiets aanwezig op de Oud Veluwse markt.

Bekijk details van Oud Veluwse markt

• BoekStart-Activiteitenprogramma

19 juli 2017

Speciaal voor kinderen t/m 4 jaar heeft de bibliotheek een BoekStart-activiteitenprogramma samengesteld waar prentenboeken en bekende figuren uit prentenboeken centraal staan. Een overzicht van de activiteiten vindt u hieronder.

Bekijk details van BoekStart-Activiteitenprogramma

• Voorlezen in de bieb

19 juli 2017

Op 29 september beginnen we weer met voorlezen. Voorheen was het voorlezen op de laatste donderdag van de maand, vanaf 29 september zal dat elke laatste vrijdag van de maand zijn. Baby's, peuters en kleuters kunnen dan genieten van een voorleesverhaal. Samen brengen we steeds een ander prentenboek tot leven!

Bekijk details van Voorlezen in de bieb