Algemeen

 • Wijziging tarieven 2018

  14 november 2017

  Per 1 januari 2018 wijzigen de tarieven van onze abonnementsvormen.

  Bekijk details van Wijziging tarieven 2018

 • Bibliotheek Barneveld en Stichting Ons Bedrijf bundelen krachten

  1 november 2017

  Vanaf 17 januari 2018 bundelen de Bibliotheek Barneveld en Stichting Ons Bedrijf hun krachten. De samenwerking biedt de Bibliotheek Barneveld de mogelijkheid om de brede maatschappelijke functie verder uit te bouwen en meer en meer een ontmoetingsplek te zijn die centraal is gelegen in het centrum van Barneveld. Stichting Ons Bedrijf biedt het de mogelijkheid leerwerkplekken te garanderen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

  Bekijk details van Bibliotheek Barneveld en Stichting Ons Bedrijf bundelen krachten

 • Inloop Digitale Hulp

  1 november 2017

  In tegenstelling tot eerdere berichtgeving zal er geen inloop Digitale Hulp plaatsvinden op de eerste dinsdag van de maand in de Bibliotheek Barneveld. Dit omdat het aantal locaties (4) voldoende blijkt te zijn. Graag verwijzen we naar de inlooplocaties van Welzijn Barneveld, Zorggroep ENA en Neboplus. Zij hebben ieder op een vaste dag in de maand een inloop Digitale Hulp.

  Bekijk details van Inloop Digitale Hulp

 • Nederland Leest 2017

  13 oktober 2017

  Nederland Leest de toekomst, van 1 t/m 30 november 2017. Ze waren al een eeuw geleden voorspeld, maar de robots komen er nu echt in groten getale. Waar eindigt dit? Een zonnige toekomst of is dit juist het begin van het einde van de mens?

  Bekijk details van Nederland Leest 2017

 • Cursus Leren werken met de digitale overheid

  6 oktober 2017

  Het aanvragen van huurtoeslag, het doorgeven van een verhuizing, belastingaangifte; bijna alle overheidszaken regelt u tegenwoordig via internet en met een DigiD.

  Bekijk details van Cursus Leren werken met de digitale overheid

 • Gratis magazine BIEB vol met (lees)motivatie tips!

  1 september 2017

  Vanaf 5 september is de zesde editie van het BIEB magazine verkrijgbaar in de bibliotheek; het staat vol met interessante tips & trucs over (lees)motivatie en nog veel meer.

  Bekijk details van Gratis magazine BIEB vol met (lees)motivatie tips!

 • BoekStart-Activiteitenprogramma

  19 juli 2017

  Speciaal voor kinderen t/m 4 jaar heeft de bibliotheek een BoekStart-activiteitenprogramma samengesteld waar prentenboeken en bekende figuren uit prentenboeken centraal staan. Een overzicht van de activiteiten vindt u hieronder.

  Bekijk details van BoekStart-Activiteitenprogramma