Algemeen

 • Openingstijden bieb tijdens OVM

  24 juli 2018

  Tijdens de Oud Veluwse Markt op de donderdagen in juli/augustus is de Bibliotheek Barneveld geopend van 9 tot 16 uur. Kom onze afgeschreven boeken kopen (een doos vol 5 euro) en bezoek de minimarkt van Ons Bedrijf.

  Bekijk details van Openingstijden bieb tijdens OVM

 • Architect Francine Houben: bibliotheek belangrijkste publieke ruimte in stad/dorp

  23 juli 2018

  In de 4-delige documentaire van KRO-NCRV die 12 juli is gestart wordt Francine Houben geportretteerd als architect die beroemd werd door haar revolutionaire ontwerpen. Bij Eva Jinek aan tafel noemde zij de bibliotheek "de belangrijkste publieke ruimte van elke stad en elk dorp". En zo horen wij, en zien wij, dat ook graag.

  Bekijk details van Architect Francine Houben: bibliotheek belangrijkste publieke ruimte in stad/dorp

 • Vakantiebieb van 1 juli t/m 31 augustus

  2 juli 2018

  Ruim 60 e-books gratis tot je beschikking tijdens de zomervakantie, heerlijk! Via de app de Vakantiebieb die je downloadt in Google Play of de AppStore, kun je van 1 juli t/m 31 augustus boeken in allerlei genres lezen. Er zijn ook kinderboeken te vinden in de lijst.

  Bekijk details van Vakantiebieb van 1 juli t/m 31 augustus

 • BoekStart-Activiteitenprogramma

  1 december 2017

  Speciaal voor kinderen t/m 4 jaar heeft de bibliotheek een BoekStart-activiteitenprogramma samengesteld waar prentenboeken en bekende figuren uit prentenboeken centraal staan. Een overzicht van de activiteiten vindt u hieronder.

  Bekijk details van BoekStart-Activiteitenprogramma