André Hazes in de Bibliotheek

Gepubliceerd op: 9 maart 2020 20:55

Maandag 9 maart was André Hazes te gast in de Bibliotheek in Barneveld voor het opnemen van een aflevering van het nieuwe tv-programma 'Getekend voor het Leven' van SBS6.

Getekend voor het Leven

De opnames waren in de Bibliotheek in Barneveld gepland omdat een deelneemster aan het programma een inwoner van onze gemeente is. Zij heeft een duidelijk zichtbare tatoeage en voelt zich daardoor belemmerd om bijvoorbeeld voorleesmoeder te worden.

Vandaag kon zij voor de opnames eens oefenen hoe dat voelde om een groep kinderen voor te lezen. Presentator André interviewde haar en moedigde haar aan. De kinderen reageerden enthousiast op haar voorleesverhaal.

De presentator en zanger was onder de indruk wat een bibliotheek te bieden heeft en welke functie zij heeft voor een gemeente en haar inwoners. Zelf gaf hij aan weinig te lezen en voor te lezen aan zijn zoontje maar dat zeker wel te willen gaan doen.

Vanaf 21 april op tv

Het programma wordt vanaf dinsdag 21 april om 20.30 uur uitgezonden op SBS6. Wanneer de 'Barneveldse' aflevering wordt uitgezonden moeten we nog even afwachten. Wij zijn benieuwd wat er van onze Bibliotheek zichtbaar is in die aflevering.

Dank aan...

We mochten voor dit programma gebruikmaken van een mooie 'Voorleesstoel' van Woonwinkel DecoCenter, waarvoor onze hartelijke dank!