Belastinghulp Barneveld

Gepubliceerd op: 6 februari 2018 15:42

Wellicht heeft u inmiddels de bekende blauwe envelop van de Belastingdienst ontvangen met het verzoek belastingaangifte te doen. Wilt u hulp bij het invullen van uw aangifte? Daarvoor kunt u terecht bij Belastinghulp Barneveld. Wij helpen u in Bibliotheek Barneveld in Barneveld en De Essenburcht in Kootwijkerbroek met het invullen van uw digitale belastingpapieren.

Spreekuur Sociaal Juridisch Steunpunt (Dinsdag)

Afspraak maken: T: 0342-422937. Of kom langs in de Bibliotheek Barneveld, Nieuwstraat 29,
Barneveld (alleen bereikbaar op dinsdag). U hoort bij de aanmelding wat u mee moet nemen naar de afspraak.
Kosten: Geen.
Inkomensgrens: Alleenstaanden €22.200 | Gehuwden/samenwonend €30.150.

Spreekuur Welzijn Barneveld (Woensdag t/m vrijdag)

Afspraak maken: T: 0342- 745004. Of kom langs bij Welzijn, Veluwehal 1e verdieping, Nieuwe Markt 6, Barneveld. U hoort bij de aanmelding wat u mee moet nemen naar de afspraak.
Kosten: €3,50.
Inkomensgrens: Alleenstaanden €35.000 | Gehuwden/ samenwonen €55.000 | Vermogensgrens €55.000 (2 pers).

Spreekuur Diaconaal Netwerk (Vrijdag)

Afspraak maken: Geen afspraak nodig. Open inloop
van 16.00-17.00 uur.
Kosten: Geen.
Inkomensgrens: Geen.

Bezoekadressen:

Bibliotheek Barneveld: Nieuwstraat 29, 3771 AS, Barneveld
Bibliotheek Barneveld, vestiging De Essenburcht, Schoonbeekhof 1, 3774 DA, Kootwijkerbroek

Zelf aangifte doen op een pc in de bibliotheek

Heeft u thuis geen computer of internet en moet u belastingaangifte doen? Kom dan naar de Bibliotheek Barneveld. Hier kunt u voor aangifte van de inkomstenbelasting of om toeslagen aan te vragen gratis gebruikmaken van een van de computers in de bibliotheek. Wanneer u van deze mogelijkheid gebruik wilt maken, kunt u zich melden bij de balie in de bibliotheek.