Bieb als 'warme kamer'

Gepubliceerd op: 10 november 2022 16:20

Heb jij het koud thuis? Kom naar de 'warme kamer' van de Bieb! De vestigingen van de Bibliotheek Barneveld sluiten zich graag aan bij de 'warme kamer'-actie van het Leger des Heils.

Zoek de warmte op!

De Bieb is vanzelfsprekend voor veel mensen al een plek waar zij letterlijk en figuurlijk de warmte opzoeken. Om te werken, te studeren, een krant, stripboek of tijdschrift te lezen, een activiteit te bezoeken maar ook om anderen te ontmoeten en je niet eenzaam te hoeven voelen.

Je bent van harte welkom tijdens onze openingstijden!

Openingstijden

In Barneveld ben je welkom tijdens onze standaard openingstijden. We hebben zowel op de begane grond als op de 1e verdieping veel studie-/werkplekken en zitjes.

In Voorthuizen hebben we voor onze Bieb in Ontmoetingscentrum De Eng - Voorthuizen een 'eigen kleine huiskamer' . Tijdens de openingstijden van de Bieb kun je daar aan de grote 'lees-/werk-/studeertafel' terecht:
dinsdag van 14.00 tot 20.00 uur,
woensdag, donderdag en vrijdag van 14.00 tot 17.00 uur.

In Kootwijkerbroek ben je welkom in Kulturhus De Essenburcht Kootwijkerbroek op de 1e verdieping in de 'huiskamer' van Welzijn Barneveld zijn Barneveld dat voor de ingang van de Bieb is gesitueerd: We hanteren de openingstijden van de Bibliotheek in combinatie met die van Welzijn Barneveld:
op maandag van 10.00 tot 16.00 uur,
dinsdag en vrijdag van 10.00 tot 20.00 uur,
woensdag van 10.00 tot 17.00 uur
en op donderdag van 10.00 tot 12.00 uur.

Kom gezellig langs!
Zoek je een warme kamer? Kijk op: https://www.legerdesheils.nl/warmekamers