Boekenbomen zijn weer gevuld

Gepubliceerd op: 3 januari 2019 12:34

In deze eerste dagen van het nieuwe jaar heeft de Bibliotheek Barneveld de Boekenbomen, die te vinden zijn in vier supermarkten nabij het centrum van Barneveld, aangevuld met een selectie van boeken die toe waren aan een tweede leven.

De boeken in de Boekenbomen, kunnen vrijblijvend meegenomen worden. Daarnaast mag iedereen een eigen gelezen boek dat het verdient om ook door anderen gelezen te worden, in de boom plaatsen. Zo wordt het lezen van boeken en het plezier dat je aan het lezen kunt beleven, een stuk toegankelijker voor iedereen.

Nieuwsgierig welke boeken aan de bomen zijn toegevoegd? Loop eens binnen bij een van de volgende supermarkten: de Albert Heijn aan de Burgemeester Kuntzelaan, de Plus aan het Gowthorpeplein, de Jumbo aan de Nieuwe Markt of de Jumbo aan de Amersfoortsestraat.

De Boekenbomen zijn een initiatief van Tom van den Belt en in nauwe samenwerking met de Bibliotheek Barneveld op 21 maart 2015 ‘geplant’. Ons Bedrijf heeft de realisatie van deze bomen voor haar rekening genomen. Fonds 1845 zorgde voor medefinanciering.