Contributienota voortaan via e-mail

Gepubliceerd op: 2 december 2019 14:24

Digitaal betalen: duurzaam en voordelig Vanaf dit jaar gaat de Bibliotheek zo min mogelijk werken met papieren contributienota’s. Hiermee besparen we het milieu (papier, inkt, uitlaatgassen) en besparen we de portokosten. Zo kunnen we meer investeren in onze collectie en onze services.

Digitaal betalen: duurzaam en voordelig

Deze digitale betaalservice is uitsluitend voor leden die tot nu toe de jaarcontributie via papieren nota’s ontvingen. Deze groep ontvangt vanaf januari 2020 een digitale factuur met een koppeling naar iDEAL zodat snel, makkelijk en veilig kan worden betaald.

Het is wel belangrijk dat we in het bezit zijn van je (juiste) e-mail adres. Controleer deze even. Hebben we je e-mailadres nog niet? Geef deze dan zo snel mogelijk aan ons door.

Wil je meer weten? Kijk op bibliotheekbarneveld.nl/klantenservice/betalen-met-ideal. Heb je nog vragen? Bel dan naar telefoonnummer (0342) 403 483.