Coronabewijs regelen of printen in de Bieb

Gepubliceerd op: 27 september 2021 14:17

Wil je een QR-code regelen in de Corona-app of het Coronabewijs aanvragen of het bewijs printen? In de Bibliotheek helpen we je. Kom naar een van onze vestigingen en het is zo geregeld. Neem wel je identiteitsbewijs en/of DigiD met gebruikersnaam en wachtwoord en uw telefoon waarop je sms kunt ontvangen, mee.

Wij helpen je graag!

In onze vestigingen kun je voor hulp terecht bij het regelen van de QR-code of het aanvragen of printen van het Coronabewijs op papier op de volgende momenten:

Barneveld: Iedere donderdag kun je van 11.00 tot 13.00 uur terecht bij ons Informatiepunt Digitale Overheid (IDO) in de Ontmoetingsruimte op de begane grond.

Maar we kunnen je ook op andere momenten helpen:
Dinsdag en vrijdag van 11.00 tot 20.00 uur en woensdag en donderdag van 11.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag van 11.00 tot 15.00 uur

Om je te helpen bij het Coronabewijs in onze andere twee vestigingen, wijzen wij je op de tijden waarop een vaste medewerker van de Bibliotheek aanwezig is en je ook echt kan helpen.

Kootwijkerbroek: Dinsdag van 14.00 uur tot 17.00 uur

Voorthuizen: Woensdag van 14.00 uur tot 17.00 uur 

Kosten

Onze hulp is gratis!

Een afdruk op onze printer kost € 0,20 per stuk (zwart/wit)

Andere vragen over overheidszaken? Kom naar het IDO!

Iedere donderdag kun je voor vragen over overheidszeken, tussen 11.00 en 13.00 uur terecht bij het Informatiepunt Digitale Overheid (IDO). Bekijk ook onze speciale pagina over het IDO waar bepaalde vragen wellicht al beantwoord kunnen worden.

Daar vind je ook onze computercursus Digisterker, leren werken met de overheid en de cursus Klik & Tik, leren werken met de computer.

Naar het IDO