De Bieb in Voorthuizen viert de opening

Gepubliceerd op: 26 november 2020 14:29

De Bibliotheek in Voorthuizen is weer open op de nieuwe locatie! Kom langs, ook als je niet lid bent. Tot en met eind februari krijg je 3 maanden lidmaatschap cadeau bovenop je jaarabonnement. Ga vooral langs om boeken te lenen en het mooie Ontmoetingscentrum De Eng (Rochetstraat 2) te bekijken. Voor leden (jong & oud) ligt er een verrassing klaar als zij boeken komen lenen.

Grote collectie binnen handbereik

Onze verhuizing had vooral praktische oorzaken. We wilden graag de collectie meer bij elkaar hebben staan en beter zichtbaar zijn voor alle Voorthuizenaren. In het nieuwe Ontmoetingscentrum De Eng is, normaalgesproken, veel te beleven voor alle doelgroepen. Dus de zichtbaarheid is verbeterd.

De oppervlakte van de Bibliotheek is dan misschien kleiner. De collectie zeker niet. Er zij nu ook voor de jeugd vanaf 12 jaar boeken te vinden. En in onze leden hebben natuurlijk ook de collectie van de Bibliotheek in Barneveld, Kootwijkerbroek en zelfs de provincie Gelderland gratis tot hun beschikking.

Reserveren is eenvoudig via 'Mijn menu'. Je krijgt bericht wanneer een boek binnen is. Doorgaans zal dit binnen een week zijn.

Kom gewoon eens langs. Welkom!