De Gelderse Vrijheidsdagen

Gepubliceerd op: 16 maart 2022 16:16

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich bewust is van onze vrijheid en de waarde daarvan voor onze democratie en rechtsstaat. Daarom vieren we in 2022 de vrijheid in provincie Gelderland.

Programmering in de Bibliotheek Barneveld

Er staan toffe dingen op ons programma! Wat dacht je van liveshow van de Kiesmannen? Of escape uit de Escapetruck van Spectrum? Doe samen met je vrienden mee met de dialoogsworkshop minimaatschappij van Terra Nova of ontmoet levende boeken tijdens de Living Library. Kom jij ook langs bij één van deze programma's? We zien je graag in de Bibliotheek. Alle activiteiten zijn gratis en je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek. Meld je aan, zegt het voort en wees welkom!

20 Gelderse Bibliotheken doen mee!

Van februari tot en met september 2022 organiseren alle 20 Gelderse bibliotheken een Vrijheidsdag. In heel Gelderland wordt zo de vrijheid gevierd. Vrijheidsdagen maken onderdeel uit van Gelderland in Vrijheid en wordt mede mogelijk gemaakt door Rijnbrink en Provincie Gelderland. Kijk voor meer informatie op www.vrijheidgelderland.nl.