De Nationale Bibliotheekpas

Gepubliceerd op: 30 juni 2017 13:20

Boeken, tijdschriften, games, dvd’s lenen waar u maar wilt? Het kan vanaf nu! Met uw bibliotheekpas, die we vanaf nu de Nationale Bibliotheekpas noemen, kunt u ook lenen bij alle andere bibliotheken in Nederland.

Uiteraard werkt het ook andersom; heeft u een een abonnement bij een andere bibliotheek dan Bibliotheek Barneveld, dan kunt u gebruik maken van de dienstverlening van Bibliotheek Barneveld.

Het enige wat u nodig heeft is een geldig lidmaatschap. De Nationale Bibliotheekpas is uw huidige bibliotheekpas die landelijk geldig is, dus u ontvangt geen nieuwe pas.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de Nationale Bibliotheekpas? Kijk dan op de website www.denationalebibliotheekpas.nl of stel uw vraag aan één van onze medewerkers.