De Nationale Voorleesdagen 2018

Gepubliceerd op: 1 december 2017 14:31

We hebben twee activiteiten in het kader van De Nationale Voorleesdagen 2018: de muzikale voorstelling Sstt! De tijger slaapt op 24 januari en interactief voorlezen op 26 januari. Doelstelling van deze jaarlijkse campagne is het stimuleren van voorlezen aan kinderen die zelf nog niet kunnen lezen.

Ssst! De tijger slaapt van Britta Teckentrup is verkozen tot Prentenboek van het Jaar 2018. Het prentenboek zal centraal staan tijdens De Nationale Voorleesdagen.

Spaaractie

Van 26 januari tot 20 juni kunnen kinderen tot 6 jaar meedoen met de spaaractie. Hiermee kan je sparen voor leuke attenties. Hoe werkt het? Vanaf 26 januari kan je een spaarkaart ophalen. Je ontvangt een sticker voor op je spaarkaart als je je prentenboeken inlevert. Bij 5 stickers is je spaarkaart vol. Lever je volle spaarkaart in en ontvang een attentie. Op 20 juni wordt de spaaractie feestelijk afgesloten met het Nijntje festijntje.

Praktische informatie

De voorstelling Ssst! De tijger slaapt op 24 januari is van 15.00 tot 16.00 uur in de ontmoetingsruimte van de bibliotheek. De toegang is gratis. Wel dient u zich van tevoren aan te melden via educatie@bibliotheekbarneveld.nl of aan de servicebalie. Het interactief voorlezen op vrijdag 26 januari zal plaatsvinden in de vestigingen Kootwijkerbroek en Voorthuizen (beide van 14.00-15.00 uur) en in Barneveld (11.00-12.00 uur). De toegang is gratis. U hoeft zich niet van tevoren aan te melden.