Denk jij mee in ons Klantenpanel?

Gepubliceerd op: 1 oktober 2019 09:32

De Bibliotheek Barneveld gaat verbouwen en het gebouw hier en daar anders inrichten. Denk je mee over de nieuwe inrichting in een van de drie Klantenpanels in de maand november?

Wat wil jij in de bieb?

We hebben zelf wel al ideeën over de nieuwe inrichting maar we willen nóg meer aansluiten bij de behoeften van onze bezoekers en leners. En bij die van de niet-bezoekers en -leners (zodat zij ook gaan komen).

Daarom willen we graag weten wat je fijn vindt in de bieb of wat je er juist mist. Denk aan een speelhoek, meer studieplekken, of misschien vind je de plek voor een bepaald soort activiteiten helemaal niet uitnodigend?
Er worden in november 3 momenten geprikt om met verschillende leeftijdsgroepen in gesprek te gaan. Denk jij ook met ons mee over een anders ingerichte Barneveldse bibliotheek?

Wat mag er beter worden? Waar moet (meer) ruimte voor zijn? Waar heb jij behoefte aan?

Meld jij je aan voor een Klantenpanel?

Jouw behoeften willen wij graag horen tijdens een bijeenkomst met bezoekers/leners en niet-bezoekers/leners van de Bibliotheek; we noemen het een Klantenpanel.

We hebben drie leeftijdsdoelgroepen geselecteerd die twee uur bij elkaar komen. Een gespreksleider zal op speelse wijze de behoeften inventariseren. Doe jij mee?

• Dinsdag 19 november 18.30 - 20.30 uur: jongerenpanel (12-18)
  • Dinsdag 26 november 19.00 - 21.00 uur : volwassenenpanel (21-65)
  • Donderdag 28 november 10.00 - 12.00 uur: seniorenpanel (65+)

Je kunt je aanmelden via: info@bibliotheekbarneveld.nl onder vermelding van naam, welk klantenpanel, e-mailadres en telefoonnummer.

Als dank voor je medewerking ontvang je na afloop een mooi gevulde goodiebag!