Gratis magazine BIEB vol met (lees)motivatie tips!

Gepubliceerd op: 1 september 2017 11:25

Vanaf 5 september is de zesde editie van het BIEB magazine verkrijgbaar in de bibliotheek; het staat vol met interessante tips & trucs over (lees)motivatie en nog veel meer.

Wat zijn de allerleukste makkelijk te lezen boeken? Hoe werkt het tienerbrein? Hoe motiveer je jouw kind(eren)? Wanneer zijn kinderen veilig op het internet? Wat betekende boeken bij de dyslectie van Gijs Jolink? Hoe word je van juffrouw schrijfster? Welke apps en digitale boeken zijn niet alleen ontzettend leuk maar ook erg goed? Je leest er alles over in BIEB magazine!

Motiveren

Een goede taalontwikkeling helpt kinderen in het behalen van betere schoolresultaten. Het lezen van boeken helpt bij de taalontwikkeling, maar hoe zorg je ervoor dat jouw kind(eren) (meer) gaan lezen? Het antwoord op deze en nog vele andere vragen staat in het nieuwe BIEB magazine.

Bekende Nederlanders

In de glossy vertellen muzikant Gijs Jolink, auteur Janneke Schotveld en meester Bart over de invloed van boeken in hun leven en werk. Daarnaast gaat de Syrische Renad in op de rol van lezen bij het leren van de Nederlandse taal. Naast bekende Nederlanders komen er ook ouders en kinderen aan het woord, bijvoorbeeld over hun favoriete boeken.

Op=op

Het BIEB magazine is gratis verkrijgbaar in de bibliotheek. Dus kom naar de bibliotheek en haal, zo lang de voorraad strekt, een gratis exemplaar op! Niet in de gelegenheid om langs te komen? Het magazine is vanaf 4 september ook online te lezen.