Gratis oefenen voor theorie-examen bij de bibliotheek

Gepubliceerd op: 4 juli 2017 15:27

In 2017 kunt u bij Bibliotheek Barneveld gratis oefenen voor een theorie-examen scooter (bromfiets), auto of motor met het oefenprogramma theorie-rijbewijs van Theorie.nl. De theorie-examens zijn actueel en conform de CBR wijze. De Bibliotheek helpt hiermee de slagingskans van theorie-examenkandidaten vergroten.

Het oefenprogramma theorie-rijbewijs van Theorie.nl is beschikbaar voor iedereen die de bibliotheek bezoekt, leden en niet-leden. U kunt oefenen op een computer in de bibliotheek of op uw eigen mobiel, tablet of laptop mits deze is aangesloten op het WIFI netwerk van de bibliotheek.

Een groot aantal mensen (meer dan de helft in 2016) zakt de eerste keer voor het CBR theorie-examen. Met het gratis aanbieden van het oefenprogramma theorie-rijbewijs wil de bibliotheek een bijdrage leveren aan de persoonlijke ontwikkeling van mensen. De bibliotheek stelt zich ten doel dat iedereen volwaardig en zelfstandig aan de samenleving kan deelnemen. De samenwerking met Theorie.nl is in eerste instantie voor een jaar. Eind dit jaar wordt besloten of we deze dienstverlening voortzetten.