Coronamaatregelen

Gepubliceerd op: 23 september 2021 20:07

Kom je bij ons materialen lenen, studeren of een krantje lezen? Dan kun je gewoon binnen lopen. We zijn een openbaar gebouw en daarom heb je geen coronatoegangsbewijs nodig. Hieronder staan de maatregelen waar jij je wel aan moet houden als je een bezoekje brengt aan de Bibliotheek.

Deze maatregelen gelden voor iedereen!

• Voor alle vestigingen is er geen coronatoegangsbewijs, testbewijs of herstelbewijs nodig.
  • Blijf thuis met verkoudheidsklachten en verhoging vanaf 38 graden
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik de desinfecterende spray bij de entree van de Bibliotheek
  • Een mondkapje is niet verplicht
  • Volg de instructies in de Bibliotheek
  • Mensen die slecht ter been zijn kunnen met de lift naar boven en weer naar beneden
  • De ontmoetingsruimte in Barneveld is open voor bezoekers.
  • Bezoek je een activiteit, lezing of voorstelling? Dan is het verplicht om jezelf aan te melden. (Tenzij anders staat vermeld.)

Regels per vestigingen

• Voor zowel onze vestiging in Voorthuizen als Kootwijkerbroek geldt de regel dat er nog wel met mandjes gewerkt wordt. Zijn de mandjes op? Wacht dan even tot er weer een mandje beschikbaar is. Dit omdat de ruimte in beide vestigingen vrij krap is om langs elkaar heen te bewegen.