Inloophuis Open Boek en Informatie- en adviespunt voor ouderen MEE Veluwe in de bieb

Gepubliceerd op: 26 september 2018 11:09

Op dinsdag 2 oktober om 9.30 uur tot 12.00 uur start het Inloophuis Open Boek in de Bibliotheek Barneveld. Vooral voor mensen die eenzaam zijn, hulp nodig hebben of op een andere manier extra aandacht verdienen, moet dit initiatief een uitkomst bieden. Iedereen is van harte welkom om 9.30 uur voor de feestelijke opening.

Ook Informatie- en adviespunt voor ouderen van MEE Veluwe vanaf 2 oktober

Oók op 2 oktober start MEE Veluwe haar Informatie- en adviespunt voor ouderen op de dinsdagochtend in de Bibliotheek. Men kan vrij inlopen tijdens het spreekuur tussen 10.00 en 13.00 uur. Het Sociaal Juridisch Steunpunt blijft ook haar spreekuur houden op de dinsdagochtend; vrije inloop tussen 9.30 tot 13.00 uur, op afspraak tussen 13.00 en 17.00 uur.

Op deze manier biedt de Bibliotheek Barneveld, mede middels deze samenwerkingspartners, een plek waar inwoners van Barneveld zich gehoord en geholpen zullen voelen. De voordeur van de Bibliotheek is (vooralsnog) op dinsdagochtend tot 11 uur gesloten, maar je krijgt toegang via de zij-ingang (naast de SNS-Bank). Wees welkom!