Invalkracht medewerker Service & Advies gezocht

Gepubliceerd op: 29 juni 2017 03:15

Voor onze team Service & Advies zijn we op zoek naar enthousiaste mensen die als invalkracht aan de slag willen in de bibliotheek te Barneveld.

Als invalkracht word je opgeleid tot medewerker Service & Advies. Binnen deze functie staat een actieve klantbenadering en serviceverlening binnen het concept van de bibliotheek centraal. Je verstrekt informatie en advies en draagt op een actieve manier zorg voor het bevorderen van uitleningen en het gebruik van leesbevorderende diensten. Je bent verantwoordelijk voor het bieden van optimale dienstverlening aan de klant en voert ondersteunende werkzaamheden uit om dit te kunnen bewerkstelligen. Zo nodig verricht je werkzaamheden ter ondersteuning van de uitvoering van voorkomende publieksactiviteiten onder meer in de rol van gastheer/-vrouw.

Deze vacature is op inval-/oproepbasis. Je wordt ingezet op drukke momenten en bij uitval van andere medewerkers als gevolg van ziekte of verlof. Het rooster en de ureninzet kan daarmee zeer wisselend zijn.