• Leerlingconcerten Muziekschool Barneveld

26 februari 2019

In de maand maart en april staan er diverse concerten van de Muziekschool Barneveld gepland in de Bibliotheek Barneveld. Leerlingen brengen samen met hun docenten een aantal muziekstukken ten gehore. Kom lekker luisteren!

Bekijk details van Leerlingconcerten Muziekschool Barneveld

• Boekenbomen zijn weer gevuld

3 januari 2019

In deze eerste dagen van het nieuwe jaar heeft de Bibliotheek Barneveld de Boekenbomen, die te vinden zijn in vier supermarkten nabij het centrum van Barneveld, aangevuld met een selectie van boeken die toe waren aan een tweede leven.

Bekijk details van Boekenbomen zijn weer gevuld

• Gewijzigde openingstijden op dinsdagen en vrijdagen

26 november 2018

Om meer service te kunnen verlenen aan onze leden en de bezoekers van de spreekuren van diverse instanties in de bieb, zijn de openingstijden vanaf december op dinsdag- en vrijdagochtend vervroegd.

Bekijk details van Gewijzigde openingstijden op dinsdagen en vrijdagen

• Vakantiebieb van 1 juli t/m 31 augustus

2 juli 2018

Ruim 60 e-books gratis tot je beschikking tijdens de zomervakantie, heerlijk! Via de app de Vakantiebieb die je downloadt in Google Play of de AppStore, kun je van 1 juli t/m 31 augustus boeken in allerlei genres lezen. Er zijn ook kinderboeken te vinden in de lijst.

Bekijk details van Vakantiebieb van 1 juli t/m 31 augustus