Jong

• Kaartjes vanaf januari online te koop

13 januari 2020

Voor onze activiteiten koop je een kaartje, of reserveer je een gratis plekje, normaal gesproken via e-mail, telefonisch of in de Bibliotheek zelf. Halverwege januari lanceren wij een nieuwe manier; de online ticketservice.

Bekijk details van Kaartjes vanaf januari online te koop

• Contributienota voortaan via e-mail

2 december 2019

Digitaal betalen: duurzaam en voordelig Vanaf dit jaar gaat de Bibliotheek zo min mogelijk werken met papieren contributienota’s. Hiermee besparen we het milieu (papier, inkt, uitlaatgassen) en besparen we de portokosten. Zo kunnen we meer investeren in onze collectie en onze services.

Bekijk details van Contributienota voortaan via e-mail

• Kinderboekenweek - bibliotheekactiviteiten voor scholen

2 oktober 2019

Tijdens de Kinderboekenweek organiseren we niet alleen een activiteit in de Bibliotheek (voorstelling André het astronautje), ook organiseren we veel op de scholen met een schoolbibliotheek.

Bekijk details van Kinderboekenweek - bibliotheekactiviteiten voor scholen

• Denk jij mee in ons Klantenpanel?

1 oktober 2019

De Bibliotheek Barneveld gaat verbouwen en het gebouw hier en daar anders inrichten. Denk je mee over de nieuwe inrichting in een van de drie Klantenpanels in de maand november?

Bekijk details van Denk jij mee in ons Klantenpanel?

• BoekStartcoach van start

31 januari 2019

De Bibliotheek Barneveld heeft sinds kort een BoekStartcoach die het belang van het voorlezen onder de aandacht brengt bij jonge ouders en kinderen.

Bekijk details van BoekStartcoach van start