Kaartjes vanaf januari online te koop

Gepubliceerd op: 13 januari 2020 15:57

Voor onze activiteiten koop je een kaartje, of reserveer je een gratis plekje, normaal gesproken via e-mail, telefonisch of in de Bibliotheek zelf. Eind januari lanceren wij een nieuwe manier; de online ticketservice.

Er wordt aan gewerkt...

Op dit moment zijn we achter de schermen de activiteiten in het systeem aan het vullen en aan het testen. Binnenkort kun jij alle kaartjes reserveren en betalen via ons ticketsysteem. Ook de gratis kaartjes kun je via dit systeem reserveren. Zo weet je zeker dat je een plekje hebt.

Leden krijg in veel gevallen ook prijsvoordeel bij betaalde activiteiten. Hiervoor is natuurlijk wel je pasnummer nodig.

Hoe werkt het?

Per activiteit staat alle belangrijke informatie op een rij: datum, tijd, plaats, waar het over gaat en voor wie het geschikt is. En natuurlijk de prijs. Als je een kaartje reserveert en er staat een bedrag bij, kies je hoeveel kaartjes je wilt en word je doorgelinkt naar een iDEAL-betaalomgeving.
Zodra de betaling is afgerond ontvang je jouw toegangskaart in de mail. Deze neem je mee naar de activiteit. Voor de gratis kaartjes is de procedure hetzelfde behalve dat je niet hoeft te betalen.

Wanneer je onverhoopt tóch niet kunt, geen probleem! Je mag je kaartje ook aan iemand anders geven/verkopen.