Kinderboekenweek 2017: Griezelen!

Gepubliceerd op: 30 augustus 2017 15:44

De 63e editie van de Kinderboekenweek vindt plaats van woensdag 4 t/m zondag 15 oktober 2017. Het thema is Griezelen (motto: Gruwelijk eng). Het thema van de Christelijke Kinderboekenmaand is Bibbers in je buik.

De Bibliotheek Barneveld organiseert tijdens de Kinderboekenweek een aantal leuke activiteiten die aansluiten bij het thema van de Kinderboekenweek en bij het thema van de Christelijke Kinderboekenmaand.

Activiteiten
Op donderdag 5 oktober van 16.00-17.00 uur zal de voorstelling De Gruffalo Show te zien zijn. Ontmoet Dolfje Weerwolfje en ga met hem op de foto op vrijdag 13 oktober van 16.00-16.30 uur. Op zaterdag 14 oktober van 11.00-14.00 uur is het Griezelen met Griezeldieren. Reptielenopvang PretMetRep zal dan alles vertellen over de verzorging van  reptielen. Je mag komen kijken en vragen stellen en als je durft zelf vasthouden! Alle activiteiten zijn voor kinderen van 4 jaar en ouder.

Praktische informatie
Deelnamekosten voor de Gruffalo Show: leden €5 en niet-leden €7,50 (tickets verkrijgbaar bij de informatiebalie of reserveer via educatie@bibliotheekbarneveld.nl). De activiteiten Dolfje Weerwolfje en Griezelen met Griezeldieren zijn beide gratis. Aanmelden hiervoor is niet nodig.