Kinderjury: Stem op jouw favoriete boek!

Gepubliceerd op: 6 februari 2018 11:00

Van 7 maart t/m 18 april kunnen 6 t/m 12-jarigen weer stemmen voor de Prijs van de Kinderjury. Wat was jouw favoriete boek uit 2017? Stemmen kan online én in onze bibliotheek. De uitreiking van de Prijs van de Nederlandse Kinderjury vindt in juni 2018 plaats op de Kinderboekenparade.

De Prijs van de Kinderjury wordt jaarlijks uitgereikt. En jij bepaalt samen met alle andere kinderen die stemmen, welk boek er met de prijs vandoor gaat. Er zijn twee leeftijdsgroepen die elk hun eigen winnaar kiezen: 6 t/m 9 jaar en 10 t/m 12 jaar.

Welke boeken doen mee?

• In de Bibliotheek zijn kasten te vinden met boeken die in aanmerking komen voor de Prijs van de Kinderjury. Ze zijn herkenbaar aan de Kinderjury-sticker.
  • Op www.kinderjury.nl vind je alle boeken die in aanmerking komen voor de prijs.

Stemmen op jouw favoriete boek

Ga naar www.kinderjury.nl om te stemmen op jouw favoriete boek uit 2017. Je kunt stemmen t/m 18 april 2018.

Winactie

Stemmen kan ook in de Barneveldse bibliotheek. Je maakt dan kans op 1 van de drie mooie prijzen!