Online cursussen

Gepubliceerd op: 21 november 2016 12:39

Als lid van de Bibliotheek kunt u gratis twee online cursussen volgen. Om een nieuwe hobby te ontdekken of een vreemde taal te leren. Om wegwijs te worden in een computerprogramma of meer te weten over gezondheid en opvoeding. Als bonus krijgt iedere cursist bovendien elke maand een korte cursus cadeau.

Hoe werkt het?

Er zijn in totaal 30 cursussen in de categorieën Vrije tijd, Persoonlijke ontwikkeling, Computer & nieuwe media, Gezondheid & opvoeding en Talen.  Met een geldig lidmaatschap kunt u  twee cursussen  kiezen. U volgt de cursus van uw keuze waar u maar wilt in uw eigen tijd en tempo. U heeft alleen internet nodig.

Waarom cursussen van de bibliotheek?

Met het aanbieden van online cursussen wil de Bibliotheek een bijdrage leveren aan de persoonlijke ontwikkeling van mensen. De Bibliotheek stelt zich ten doel dat iedereen volwaardig en zelfstandig aan de samenleving kan deelnemen. Daarnaast wil de Bibliotheek een (online) plaats bieden voor een ieder die wil ontspannen en die een moment van rust zoekt om informatie in wat voor vorm dan ook tot zich te nemen.

Pilot

‘Online cursussen van de Bibliotheek’  is een pilot van 1 jaar. Na afloop van de pilot wordt deze geëvalueerd. Op basis van die evaluatie wordt besloten of er een vervolg komt.