Reserveer een Verrassingstas!

Gepubliceerd op: 28 oktober 2021 12:00

Tijdens de lockdown kon je als lid een Verrassingstas bij de Bibliotheek reserveren zowel voor volwassenen als voor kinderen. Omdat deze tas door velen als zeer positief werd ervaren omdat men niet zelf boeken hoefden uit te zoeken, starten we opnieuw met deze dienstverlening. Reserveer dus, als je geen inspiratie of tijd hebt om zelf boeken uit te zoeken, een Verrassingstas voor jezelf of je kind(eren). Deze wordt gevuld met boeken uit je favoriete genre of leeftijdsgroep van je kind(eren).

De Verrassingstas

Vind je het fijn om te blijven lezen maar weet je niet welke boeken je wilt lenen? Of vind je kind het lastig om boeken te kiezen? Reserveer dan een Verrassingstas! Op basis van een aantal vragen die jij beantwoordt, vullen we de tas met 5 boeken uit je favoriete genre. Laat je door ons verrassen!

Verrassingstas in Barneveld, Kootwijkerbroek en Voorthuizen
De Verrassingstas is door al onze leden uit alledrie de vestigingen te reserveren. Je krijgt een bericht wanneer de tas klaar staat op jouw vestiging.

7 dagen om op te halen
Na het ontvangen van het ophaalbericht heb je 7 dagen om de tas op te halen. Is deze niet opgehaald dan worden de boeken weer teruggeplaatst in de collectie van de Bieb. De standaard leentermijn wordt met deze 7 dagen verlengd zodat je tijd genoeg hebt om de boeken te lezen.

Hulp bij reserveren

Vind je online reserveren lastig? Neem dan telefonisch contact met ons op, we helpen je graag!  Van dinsdag tot en met vrijdag kun je vanaf 11.00 uur contact opnemen via het telefoonnummer (0342) 403 483 of stuur een mailtje naar: info@bibliotheekbarneveld.nl