Selfservice is nu écht selfservice in Barneveld

Gepubliceerd op: 25 september 2020 10:13

Vanaf dinsdag 29 september is selfservice ook écht selfservice in de vestiging in Barneveld. Dat betekent dat je van 9.30 tot 11.00 uur zelfstandig je boeken leent en inlevert of dat je in de ontmoetingsruimte zelf je weg vindt bij het gebruik van de pc's, tijdschriften of andere zaken. Vanaf 11.00 uur is er iemand beschikbaar om te helpen bij (eenvoudige) vragen.

Vertrek van Ons Bedrijf

De afgelopen jaren waren medewerkers en cliënten van Ons Bedrijf in de ontmoetingsruimte aanwezig om bezoekers te ontvangen en eventueel te helpen. Omdat Ons Bedrijf uit de Bibliotheek vertrekt, hebben wij gedeeltelijke opvang van deze taken kunnen regelen door vanaf 11.00 tot 14.00 uur een gastvrouw of gastheer achter de balie te laten plaatsnemen. Voor eventuele (eenvoudige) vragen kunnen leden en bezoekers daar terecht.

Vanaf 14.00 uur is er een vaste medewerker te vinden in de Bibliotheek die de administratieve vragen kan beantwoorden (denk aan vragen over facturen, verhuizing doorgeven of boeken uit landelijke collectie aanvragen, etc.) of kan helpen bij de faciliteiten op de begane grond.