Seniorendag op 6 oktober

Gepubliceerd op: 6 september 2017 13:43

Op vrijdag 6 oktober is het Seniorendag. Deze dag wordt georganiseerd in samenwerking met Welzijn Barneveld en de lokale afdelingen van de seniorenbonden PCOB en KBO. Nieuw dit jaar is dat de organisatie ervoor gekozen heeft seniorendag niet alleen in Barneveld maar ook in de verschillende buitendorpen te organiseren.

In Kootwijkerbroek, Garderen, Zwartebroek, Stroe maar ook in Voorthuizen en Barneveld hopen wij zo veel mogelijk senioren te ontmoeten. Op al deze locaties heeft de organisatie een leuk programma voor senioren samengesteld. Seniorendag 2017 staat in het teken van Verhalen. André Verhagen van Apenstaartje.nl haalt zijn verhaal speciaal voor u uit een koffer. Hij speelt dan een deel uit zijn nieuwe programma dat hij speciaal voor senioren heeft gemaakt. Ook zullen “bekende” personen, uit de verschillende dorpen, een verhaal vertellen of voorlezen. Wellicht nodigt dit u uit om onderling ook verhalen uit te wisselen! 

 
Programma:

’s morgens 9.30 uur - 12.00 uur
De Belleman in Zwartebroek en in de bibliotheek in Barneveld

’s middags 13.30 uur - 16.30 uur
Bibliotheek Voorthuizen (in Nieuw Avondrust), De Landing in Stroe en Kruimelstaete in Garderen
 
Kootwijkerbroek heeft een afwijkend programma; hier spelen we met elkaar bingo in de Essenburcht. Opgeven voor de bingo kan bij Rida van Triest. U kunt haar bellen op maandag, woensdag of vrijdag op 06-20393990.

Op alle locaties kunt u gratis binnenlopen. Heeft u geen vervoer? Bel Automaatje: 0342 – 745004.

Het eerste kopje koffie is gratis.