Sluiting vestigingen en AfhaalBieb

Gepubliceerd op: 28 december 2020 20:15

Onze vestigingen zijn tot en met 9 februari 2021 gesloten. De gereserveerde boeken kunnen via de AfhaalBieb weer worden opgehaald in de vestiging Barneveld.

AfhaalBieb is weer open!

De AfhaalBieb is vanaf dinsdag 12 januari 2021 weer open. Omdat alle boeken van de vestiging Barneveld zijn opgeborgen, kunnen boeken alleen gereserveerd worden bij andere Gelderse Bibliotheken. Daarnaast kun je wel de nieuwste aanwinsten reserveren. De reserveringen in Kootwijkerbroek en Voorthuizen worden in de loop van volgende week opgehaald en verwerkt.

Heb je een e-mail ontvangen dat de boeken klaarstaan? Maak dan een telefonische afspraak om je boeken op te halen in de Bibliotheek in Barneveld. De ophaaltijden zijn van dinsdag tot en met vrijdag tussen 11.00 en 13.00 uur. Reserveringen laten we tot 2 weken na opening van de vestigingen staan. Daarna worden de reserveringen opgeschoond.

Uiteraard verzamelen wij de boeken met handschoenen aan en overhandigen wij deze veilig in een tasje op ruim 1,5 meter afstand via onze zijdeur.

We vragen je in verband met de herinrichting de boeken thuis voor ons te bewaren tot na de opening en niet voor die tijd in te leveren. Dit scheelt ons heel veel werk en ruimte in de Bieb

Let op! Vanwege de herinrichting in Barneveld kan het zijn dat de zijdeur openstaat. Bel alsnog even aan bij de zijdeur of klop op het raam! (Door geluidsoverlast horen we niet altijd de bel.)

Algemene informatie op een rij

• De inlevertermijn van de boeken is voor alle vestigingen is verlengd: inleveren kan in Kootwijkerbroek en Voorthuizen tot en met 23 februari 2021, en de leentermijn is in Barneveld is verlengd tot en met 16 februari 2021. Tenzij door de overheid anders wordt besloten
  • Reserveringen van Kootwijkerbroek en Voorthuizen zijn naar Barneveld gebracht. Daar kunnen leners de gereserveerde boeken op afspraak ophalen
  • Alle activiteiten in alle vestigingen zijn de komende periode stopgezet
  • Als je lid bent van de Bibliotheek kun je gebruik maken van van de e-books en luisterboeken via de Online Bibliotheek

Tijdelijk geen spreekuren in de Bibliotheek

Er zijn tijdelijk geen spreekuren van het Taalhuis Barneveld, Sociaal Juridisch Steunpunt, MEE Veluwe en de Barnevue. Telefonisch zijn deze organisaties wel bereikbaar. Tijdens de kerstvakantie zijn deze organisaties gesloten!

Taalhuis Barneveld: 06 - 155 666 25
Sociaal Juridisch Steunpunt: 0342 - 422 937
MEE Veluwe: 055 - 52 69 200
Barnevue: 06- 50 697 664

Heb je vragen?

Voor vragen kun je terecht bij: info@bibliotheekbarneveld.nl of bel naar (0342) 403 483. We houden je op de hoogte via onze website en socials!