Sluiting vestigingen en AfhaalBieb

Gepubliceerd op: 28 december 2020 20:15

Onze vestigingen zijn tot en met 30 maart 2021 gesloten. Daarom bieden we de AfhaalBieb naast Barneveld op dinsdag ook aan in Kootwijkerbroek en op woensdag Voorthuizen.

Hoe werkt de AfhaalBieb?

Bij de Afhaalbieb reserveer je eenvoudig online boeken voor jezelf, je kinderen of iemand in je omgeving. Zodra wij de reservering hebben ontvangen, zoeken wij de boeken bij elkaar en het pakket kun je vervolgens ophalen bij één van onze afhaallocaties.

• Heb je een e-mail gehad dat de boeken voor je klaarstaan?
  • Maak dan een telefonische (0342- 403 483) ophaalafspraak
  • Laat weten bij welke afhaallocatie je de boeken wilt ophalen
  • Kom je boeken ophalen op het afgesproken moment

Uiteraard verzamelen wij de boeken en overhandigen wij deze veilig in een tasje op ruim 1,5 meter afstand.

Laat je verrassen met een Verrassingstas
Vind je het lastig om een keuze te maken uit de aanwezige collectie in Barneveld, Kootwijkerbroek of Voorthuizen? Of vind je het juist leuk om verrast te worden? Vraag dan een verrassingspakket!

Ben je nog geen lid maar wil je graag boeken lenen? Kies jouw abonnement en Meld je dan aan als lid!

Afhaaltijden na het maken van ophaalafspraak:

• Kootwijkerbroek: iedere dinsdag van 14.00 tot 16.00 uur
  • Voorthuizen: iedere woensdag van 14.00 tot 16.00 uur
  • Barneveld: dinsdag t/m vrijdag van 11.00 tot 16.00 uur

Let op! Wil je gebruik maken van de AfhaalBieb in Kootwijkerbroek of Voorthuizen? Maak uiterlijk vóór 12.00 uur (op de dag zelf) een ophaalafspraak. De meeste boeken komen vanuit Barneveld en moeten meegenomen worden naar de vestiging.

Algemene informatie op een rij

• De inlevertermijn van de boeken is voor alle vestigingen is verlengd: inleveren kan tot 7 april 2021.
  • Boeken die vóór 15 december 2020 ingeleverd moesten worden, worden niet verlengd!
  • Er wordt geen te-laat-geld gerekend over de gehele sluitingsperiode.
  • Reserveringen laten we tot 2 weken na opening van de vestigingen staan. Daarna worden de reserveringen opgeschoond.
  • Alle activiteiten in alle vestigingen zijn de komende periode stopgezet. Er is wel een online activiteiten aanbod.
  • Als je lid bent van de Bibliotheek kun je gebruik maken van van de e-books en luisterboeken via de Online Bibliotheek

Tijdelijk geen spreekuren in de Bibliotheek

Er zijn tijdelijk geen spreekuren van het Taalhuis Barneveld, Sociaal Juridisch Steunpunt, MEE Veluwe en de Barnevue. Telefonisch zijn deze organisaties wel bereikbaar.

Taalhuis Barneveld: 06 - 155 666 25
Sociaal Juridisch Steunpunt: (0342) 422 937
MEE Veluwe: (Dagelijks bereikbaar)
06 – 30 99 90 46.
Barnevue: 06- 50 697 664

Heb je vragen?

Voor vragen kun je terecht bij: info@bibliotheekbarneveld.nl of bel naar (0342) 403 483. We houden je op de hoogte via onze website en socials!